Βαθμολογία

Ζιάγκας: «Στα πέναλτι είχαμε την τύχη»

Ο τεχνικός του ΠΟ Ελασσόνας Ζήσης Ζιάγκας τοποθετήθηκε μετά το τέλος του Τελικού και μίλησε για την επιτυχία της ομάδας του. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Καταρχήν να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο έγινε ένα παιχνίδι δυνατό αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε δύσκολες συνθήκες ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που έβρεχε. Νομίζω δεν φάνηκε η διαφορά που έχουν οι δύο ομάδες στο πρωτάθλημα (20 βαθμοί). Στο πρώτο ημίχρονο τα πήγαμε καλύτερα από τον αντίπαλο θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, στο δεύτερο το ματς ήταν 50/50 και στην παράταση μετά νομίζω είχαμε πάλι καλύτερη εικόνα, έχουμε κάνει περισσότερη προπόνηση από τον αντίπαλο. Νομίζω θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το ματς και στο πρώτο μέρος και στην παράταση.

Στα πέναλτι εμείς είχαμε την τύχη, πολύ εύκολα θα μπορούσε να το είχε πάρει και ο Δαμασιακός. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά. Εύχομαι αυτό το κύπελλο να είναι εφαλτήριο να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο να βοηθήσει τα παιδιά και να τα υποστηρίξει, γιατί είναι μια περιφέρεια με τεράστια δυναμική και θεωρώ πως πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξει κατηγορία, αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος».