Βαθμολογία

Δαμασιακός: «Σας περιμένουμε όλους»

Ανακοίνωση με την οποία απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους του Δαμασιακού να στηρίξουν την σημερινή προσπάθεια της ομάδας στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ, εξέδωσε η διοίκηση του συλλόγου. Αναλυτικά:

«Η μεγάλη ώρα έφτασε για όλους μας. Ο 2ος τελικός κυπέλλου την ιστορία του Δαμασιακού, 43 χρόνια μετά, έφτασε. Όλοι μαζί ...παίκτες, διοίκηση, προπονητής, παλαίμαχοι και κόσμος του Δαμασίου, πρέπει να γίνουμε ένα, να βάλουμε τα δυνατά μας, ο καθένας από το πόστο του, έτσι ώστε το βράδυ της Πέμπτης 16/5 να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του κυπέλλου, του 1ου στην 50χρονη ιστορία της ομάδας μας. Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας είναι έτοιμοι για μεγάλο και ιστορικό αγώνα του Δαμασιακού.

Ο Αθλητικός Όμιλος Δαμασίου καλεί τους κατοίκους του Δαμασίου και των γύρω χωριών, όλους τους υγιείς φιλάθλους της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιρόφιλους του Δήμου Τυρνάβου και της Λάρισας, να ενισχύσουν την προσπάθεια του "ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ" την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Λάρισας. Είναι πολύ σημαντικό όλοι να βρεθούν στις 17:00 στο γήπεδο του Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη και να στηρίξουν την ομάδα στην προσπάθεια της να κατακτήσει για 1η φορά στην ιστορία της, το πολυπόθητο τρόπαιο. Μετά από κλήρωση που έγινε οι φίλαθλοι του Δαμασιακού θα βρίσκονται στη θύρα 1.

Όσοι πάντως θέλουν να ταξιδέψουν με λεωφορείο, από το χωριό θα αναχωρήσουν δωρεάν 4 πούλμαν στις 3:00 μμ. Όλοι μαζί μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο. Σας περιμένουμε όλους να στηρίξουμε την ομάδα».