Βαθμολογία

Προχωρά το deal με τους Ελληνοσουηδούς στην Παναχαϊκή

Σε ελληνοσουηδικά χέρια είναι πιθανό να περάσει η Παναχαϊκή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το deal βρίσκεται σε καλό δρόμο, με την πλειοψηφία των μετόχων να συμφωνούν. Μάλιστα, οι μέτοχοι αναμένεται να παραχωρήσουν και όχι να πουλήσουν τις μετοχές τους.

Χαρακτηριστικά ένας από τους μετόχους είπε στην «Match»: «Εσείς τι λέτε; Θέλει η ομάδα για φέτος μέχρι τον Ιούλιο και για όλη την επόμενη σεζόν πάνω από 1.700.000 ευρώ. Λέτε να θέλουμε να βγάλουμε λεφτά κι από πάνω; Και να θέλαμε ποιος θα μας έδινε; Το μόνο που κοιτάμε είναι να βρεθεί ο κατάλληλος επενδυτής που θα μπορέσει να αναλάβει όλο το οικονομικό βάρος από εδώ και στο εξής για μια ομάδα με στόχους, όπως είναι η Παναχαϊκή. Οι άνθρωποι που είμαστε σε επαφή δείχνουν ότι διαθέτουν αυτά τα στοιχεία. Μερικές λεπτομέρειες μένουν ακόμα, θα τις δούμε κι αυτές και είναι πολύ πιθανό όλα να πάνε καλά». Πάντως, δεν αποκλείεται κάποιοι από τους μετόχους να κρατήσουν έστω ένα μικρό ποσοστό μετοχών.

Από την πλευρά των Ελληνοσουηδών προκύπτει ότι, αν ολοκληρωθεί η συμφωνία, τότε θα προχωρήσουν σε μεγάλη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, ώστε να υπάρχει ρευστότητα στο ταμείο της ομάδας.