Βαθμολογία

Νέες αφαιρέσεις βαθμών στη Σπάρτη, μείον και η Κέρκυρα

Σε νέα αφαίρεση βαθμών προς την ομάδα της Σπάρτης προχώρησε σήμερα (15/5) το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League, ενώ με αφαίρεση βαθμών τιμωρήθηκε και η Κέρκυρα.

Πιο συγκεκριμένα η πελοποννησιακή ομάδα τιμωρήθηκε με αφαίρεση 6 βαθμών, τριών από το παιχνίδι της με τον Απόλλων Πόντου, στο οποίο δεν κατέβηκε και τριών από το παιχνίδι με τον Αιγινιακό που επίσης δεν κατέβηκε. Οι Φαίακες τιμωρήθηκαν με -2 εξαιτίας ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (22/4/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ α) απώλεια του αγώνα (5/5/2019), στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 0-3 από την ομάδα της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ, β) αφαίρεση τριών (3) βαθμών από το Πρωτάθλημα της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 και γ) χρηματική ποινή ύψους οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ, ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών για ληξιπρόθεσμες οφειλές».