Βαθμολογία

Γιορτή για το ποδόσφαιρο του νομού ο Τελικός Κυπέλλου (PICS+VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης την Τρίτη (14/5) το απόγευμα η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Παρόντες στην Σ/Τ ήταν οι αρχηγοί, προπονητές και πρόεδροι των δύο φιναλίστ (Π.Ο.Ε και Δαμασιακού) του τελικού που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019 και ώρα 17.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Επίσης να τονίσουμε πως πριν την έναρξη του τελικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των προσφάτως αποβιωσάντων Νίκου Χασιώτη (άλλοτε προέδρου του Δαμασιακού) και Νίκου Ιωαννίδη (επί σειρά ετών διαιτητή, τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα).

Από πλευράς Ένωσης στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλημάτων και κυπέλλου κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης. Και οι δύο τόνισαν την αξία που έχει αυτός ο θεσμός και ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων. Αξίζει να αναφέρουμε πως στο ημίχρονο θα γίνουν και κάποιες βραβεύσεις από την ΕΠΣΛ.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι δύο πρόεδροι των ομάδως, ο κ. Άλκης Χατζηβασίλης (ΠΟ Ελασσόνας) και ο κ. Θεόδωρος Τόκας (Δαμασιακού). Και οι δύο ευχήθηκαν να γίνει ένα καλό ματς και σίγουρα ο καθένας από την πλευρά του θέλει το τρόπαιο.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν οι δύο τεχνικοί, ο κ. Ζήσης Ζιάγκας (ΠΟ Ελασσόνας) και ο κ. Δημήτρης Μπουκουβάλας (Δαμασιακού). Και οι δύο αναφέρθηκαν στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε μέχρι να φτάσουν οι δύο ομάδες στον τελικό και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν.

Τέλος το λόγο πήραν οι δύο αρχηγοί. Ο Δημήτρης Ματούλας (ΠΟ Ελασσόνας) και Θοδωρής Τσιάλτας (Δαμασιακού). Ικανοποιημένοι εμφανίστηκαν και οι δύο από την πορεία των ομάδων μέχρι τώρα και ευχήθηκαν να γίνει ένας καλός τελικός. Στο τέλος έγινε η καθιερωμένη χειραψία των δύο προέδρων μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

">http://