Βαθμολογία

Μπελά: «Αγωνιστικά εμείς βγήκαμε δεύτεροι»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα Liganews παραχώρησε ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Αριάν Μπελά, ο οποίος αναφέρθηκε σε πολλά θέματα τόσο για τον Απόλλωνα, όσο και για άλλα.

Ο 48χρονος τεχνικός τόνισε ότι αγωνιστικά ο Απόλλωνας βγήκε δεύτερος και θα έπρεπε να παίξει στο μπαράζ με τον ΟΦΗ, χαρακτήρισε την ομάδα του όπως και τον Βόλο τις πιο σταθερές ομάδες της κατηγορίας.

Παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Κώστα Σκούπρα, ο οποίος αγωνίστηκε και στα 30 φετινά ματς των Λαρισαίων, ενώ όσον αφορά το μέλλον του ανέφερε ότι προτεραιότητά του παραμένει η λαρισινή ομάδα.

Τέλος ο κ. Μπελά σε ερώτηση για την αναδιάρθρωση σχολίασε ότι είναι προς όφελος των ομάδων, ενώ για τον MVP του φετινού πρωταθλήματος ανέφερε τον Πίτου Γκαρσία και για προπονητή τον πολύ καλό του φίλο, Γιάννη Τάτση.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Αλβανού τεχνικού:

Για το πρωτάθλημα της Football League:

«Ήταν ένα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα το φετινό και δύσκολο. Η αναδιάρθρωση που γίνεται είναι προς όφελος των ομάδων και των ποδοσφαιριστών. Πρωταγωνίστησαν οι ομάδες με διάρκεια και αυτές που έκαναν καλή διαχείριση του ρόστερ τους».

Για τον Απόλλων Λάρισας, που θεωρήθηκε ως η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς:

«Είμαστε περήφανοι για την πορεία μας. Εμείς και ο Βόλος ήμασταν οι δύο πιο σταθερές ομάδες. Εμείς πάντα βρισκόμασταν στην 2η ή 3η θέση. Μας έλεγαν ότι ήμασταν ομάδα πρώτου γύρου αλλά ο δεύτερος γύρος μας ήταν καλύτερος. Οι ποδοσφαιριστές μας έκαναν υπερπροσπάθεια. Είχαμε την μοναδική ομάδα χωρίς τραυματισμούς όλη τη σεζόν και αυτό οφείλεται στον γυμναστή μας τον Κυριάκο Γιάγκου και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μπάμπη Μπακαρό, ο τελευταίος μάλιστα ανακάλυψε και έναν πολύ καλό τερματοφύλακα τον Γιάννη Μαντζάρη».

Για το αν πίστευε ότι ο Απόλλων Λάρισας θα μαχόταν μέχρι το τέλος για την δεύτερη θέση:

«Από την πλευρά μας κρατήσαμε ψηλά την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι. Δώσαμε μάχη μέχρι το τέλος για την δεύτερη θέση. Αγωνιστικά βγήκαμε δεύτεροι».

Για τον ποιον θεωρεί MVP και ποιον καλύτερο προπονητή της Football League:

«Τον Πίτου Γκαρσία του Βόλου, έδειξε την εμπειρία του στα κρίσιμα σημεία. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία και έκανε την διαφορά στον Βόλο. Από τους προπονητές, τον Γιάννη Τάτση. Είναι καλό να δίνονται ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και ο κύριος Τάτσης την άρπαξε».

Για το 30/30 συμμετοχές του Κώστα Σκούπρα:

«Διατηρήσαμε μια ισορροπία στο φορμάρισμα και την σταθερότητα της ομάδας. Το ρόστερ μας δεν ήταν μεγάλο και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τους ποδοσφαιριστές φρέσκους. Δεν τους επιβαρύναμε καθημερινά. Ο Κώστας Σκούπρας το άξιζε αυτό που πέτυχε, είναι επαγγελματίας και ακολουθούσε όλες τις οδηγίες. Η δουλειά και οι κόποι του μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν».

Για το μέλλον του:

«Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση τις επόμενες μέρες, Προτεραιότητα μου είναι ο Απόλλων Λάρισας».