Βαθμολογία

Στην ΑΕΛ ο Ευριπίδης Γιάκος

Παίκτης της ΑΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Ευριπίδης Γιάκος.

Ο 28χρονος επιθετικός, υπέγραψε στη λαρισινή ομάδα και για τα επόμενα τρία χρόνια θα φορά την φανέλα της με την οποία φυσικά και θέλει να ζήσει επιτυχίες, ανάλογες με αυτές που έζησε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Γιαννιώτης φορ εμφανίστηκε χαρούμενος που ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΛ και ευχαρίστησε προσωπικά τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 28χρονο Ευριπίδη Γιάκο. Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει ύψος 1,92, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ευριπίδης Γιάκος έχει πολύ στενή σχέση με τον κ. Κούγια, αφού από το 2006 όταν ήταν σε ηλικία 15 ετών ο κ. Κούγιας διέβλεψε το ταλέντο του και τον έκανε επαγγελματία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Είναι ένας από τους Μιχαήλ, Ντάσιο, Οικονόμου, Χαρίση, Κασναφέρη, Ατάντο, Τζάνη, Καλογέρη και Μιχαλόπουλο, ποδοσφαιριστές ηλικίας κάτω των 20 ετών που ο κ. Κούγιας άφησε προίκα στον κ. Χριστοβασίλη, όταν αυτός αγόρασε από τον κ. Κούγια τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2008.

Ο Ευριπίδης Γιάκος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην οικογένεια της ΑΕΛ, μια μεγάλη ομάδα με τίτλους και ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Κούγια που με επέλεξε για δεύτερη φορά να υπηρετήσω ακόμα μία ιστορική ομάδα και εύχομαι μέσα από σκληρή δουλειά και λίγα λόγια να δικαιώσω τόσο τον κ. Κούγια, όσο και τον κόσμο της ΑΕΛ».