Βαθμολογία

Τα δεδομένα για Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Με το χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για την ΑΕΚ, η οποία έχασε και το κύπελλο Ελλάδος, ενώ και το πρωτάθλημα είχε βρεθεί εκτός διεκδίκησής του από τα Χριστούγεννα.

Μία αποτυχημένη χρονιά για την Ένωση η οποία κοιτάζει την επόμενη μέρα προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει και πάλι στη κορυφή, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να πρέπει να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, ακόμα και η παραμονή του προπονητή Μανόλο Χιμένεθ δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Ισπανός τεχνικός έχει το ελαφρυντικό ότι ανέλαβε την ομάδα μεσούσης της περιόδου και ουσιαστικά εκτός τίτλου, όμως δεν μπόρεσε να φτάσει έστω στη κατάκτηση του κυπέλλου.

Όπως αναφέρεται, επειδή σιγά σιγά η ΑΕΚ θα μπει στο νέο της γήπεδο, κάποιοι θεωρούν πως θα πρέπει να αλλάξει προφίλ και αγωνιστικά και να παίζει ομαδικό, κυριαρχικό και θελκτικό ποδόσφαιρο. Όπως και να 'χει το θέμα προπονητής θα ξεκαθαρίσει άμεσα καθώς αν αποφασιστεί διαζύγιο με τον Ανδαλουσιάνο προπονητή θα πρέπει να βρεθεί γρήγορα και ο διάδοχός του.

Αν η ΑΕΚ βρεθεί σε αναζήτηση προπονητή τότε είναι πιθανό να κινηθεί είτε για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και παλαίμαχο παίκτη του Παναθηναϊκού, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ή για τον Δανό, πρώην προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν. Μάλιστα ο τελευταίος είχε εξεταστεί και τον Ιανουάριο, ενώ είναι ελεύθερος. Από την άλλη ο Μιλόγεβιτς έχει μεν συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα μέχρι το 2020, ωστόσο μπορεί να αποχωρήσει από την ομάδα της Σερβίας.