Βαθμολογία

Με πεντάρα καθάρισε η Μελιβοία, 5-4 τον Προμηθέα

Την παραμονή της στην Α1 ΕΠΣΛ πανηγυρίζει η ιστορική ομάδα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας η οποία επικράτησε με 5-4 του Προμηθέα ΑΕ Λάρισας για την 28η αγωνιστική.

Ο Φιλοκτήτης με τη νίκη αυτή ανέβηκε στους 29 βαθμούς και με δεδομένο ότι παίζουν μεταξύ τους Παναγροτικός και Νεάπολη, παραμένει στη κατηγορία, ενώ από την άλλη ο Προμηθέας δεν έχει τέτοια άγχη εδώ και καιρό και με 37 βαθμούς στοχεύει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Μέσα σε ένα οκτάλεπτο στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι πέτυχαν τρία γκολ και απέκτησαν προβάδισμα για νίκη. Ο Μυλωνάς στο 16' έκανε το 1-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Πασιάς πέτυχε το 2-0, ενώ ο Μάντσε στο 24' σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του, με το 3-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Πρισακάρου έκανε το 3-1, όμως δύο λεπτά αργότερα ο Σκεμπάσι έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Εκ νέου μείωση στο 51' με τον Πρισακάρου που έκανε το 4-2, ενώ ο Ρήγας στο 61' με πέναλτι πέτυχε το 5-2. Ο Πρισακάρου στο 62' έκανε το 5-3, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 64' έκανε το τελικό 5-4 φτάνοντας στο προσωπικό του καρέ.

Διαιτησία: Νίτας (Μάνος, Κοσμάνος)

Φιλοκτήτης Μελιβοίας: Κιλιργιώτης (46' Χαράτσης), Μάντσε, Λαδάς (46' Κουβαράς), Κοταρέλας (51' Ρήγας), Μυλωνάς, Σκέμπασι, Πασιάς, Παπαρίζος Μ., Μαλλιάρας, Γκουντάρας (46' Καραμάνης), Παπαρίζος Ρ.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας: Ιωαννίδης, Παΐτερης, Ψύρρας, Αλιού, Καρβουνιάρης, Κώστας (51' Πετρωτός), Παπαδόντας, Χρυσαφόπουλος, Πρισακάρου, Τζουρτζουκλής, Σκαφίδας.