Βαθμολογία

Με το εντυπωσιακό 4-5 το Μαυροβούνι που βλέπει άνοδο

Aκόμα ένα βήμα προς την άνοδο έκανε το Μαυροβούνι το οποίο νίκησε εκτός έδρας τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με το εντυπωσιακό 4-5, για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Νίκη που φέρνει την ομάδα του Μαυροβουνίου στους 57 βαθμούς και στο +3 από τα Βούναινα, τα οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική με στόχο τη νίκη και την μαθηματική κατάκτηση της επιστροφής στη μεγάλη τοπική κατηγορίας. Στους 33 βαθμούς ο αδιάφορος βαθμολογικά Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων.

Μάλιστα η ομάδα των Αγίων Αναργύρων προηγήθηκε στο σκορ με τέρμα του Δάσσιου στο 8', για να ισοφαρίσει στο 40' ο Αρσένης σε 1-1, το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου. Στο 54' ο Μπαντζέλας έκανε το 1-2, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα σε 2-2, ο Παναγιώτου. Από εκεί και πέρα το Μαυροβούνι καθάρισε το ματς.

Ο Αρσένης Μπάγκας στο 63' έκανε το 2-3 και στο 71' ο Χατζηλιάδης το 2-4, ενώ στο 82' ο Δ. Μπάγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-5. Τα πάντα είχαν κριθεί, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται την χαλαρότητα του Μαυροβουνίου και να μειώνουν στο τελικό 4-5 με ισάριθμα τέρματα του Δάσσιου που πέτυχε χατ-τρικ. Ο έμπειρος φορ έκανε στο 87' το 3-5 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και στο 90' το 4-5.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Γκάγκας, Δημεράς)

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων: Καραποστόλης, Κουμπούρας, Γκούγκλας, Αντωνίου, Ντουρουντάκης (67' Αμαρλαριώτης), Κολοβός, Μητρακούλης, Τζεμολλάρι, Δάσσιος, Πολύμερπς, Δοξαριώτης (42' Παναγιώτου).

Μαυροβούνι: Μαγαζιώτης, Μπάγκας, Σάπιος, Μπαντζέλας Β., Κολιοφούτης, Τατσέλος, Σπανός (80' Σιδέρης), Μπαντζέλας Ν., Χατζηλιάδης, Αρσένης (84' Ατέσης), Μπάγκας (88' Τοζούλης).