Βαθμολογία

Καθάρισαν και πάνε στο ντέρμπι τα Βούναινα, 2-0 τον Παναγροτικό

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχαν σήμερα (12/5) τα Βούναινα τα οποία νίκησαν με 2-0 τον Παναγροτικό Νίκαιας σε αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ΑΕΒ πέτυχε το στόχο της και έφτασε έτσι τους 54 βαθμούς ανεβαίνοντας στη τέταρτη θέση, ενώ τα πάντα ουσιαστικά θα κριθούν στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο Μαυροβούνι κόντρα στην ομώνυμη ομάδα. Όσον αφορά τη Νίκαια παρέμεινε στους 28 βαθμούς, ωστόσο με ένα βαθμό στο επόμενο ματς με τη Νεάπολη εντός έδρας, εξασφαλίζει την παραμονή της.

Τα Βούναινα με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ο Χατζηλιάδης στο 3' πέτυχε το 1-0, ενώ στο 59' ο Τζατζάκης σκόραρε για το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Βλιώρας (Καραμπούλας, Κοτούμπας)

Βούναινα: Λωρίδας, Βλησαρούλης, Κυπαρίσσης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Η. (86' Λαμπράκης), Μούμος, Κατσιώτης (57' Μερτζανίδης Φ.), Ρουμελιώτης, Τζατζάκης, Βράκας, Νεστορίδης.

Παναγροτικός Νίκαιας: Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Χαρούλης, Πανδρεμένος, Νικολακούλης (60' Καφαντάρης), Σακελλαρίου, Φουρίκης (80' Ψαρούλης), Δημόπουλος (60' Φάσσας), Βλαχάκης, Χριστοδούλου (60' Ολομμάνι), Γκουντίκας.