Βαθμολογία

Υγιεινός περίπατος για Ανάβρα, 0-5 το Μεσοχώρι

Έναν υγιεινό περίπατο πραγματοποιήσε σήμερα (12/5) η Προοδευτική Ανάβρας στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την ουραγό και υποβιβασμένη Ελπίδα Μεσοχωρίου την οποία νίκησε 5-0 για την 28η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική με την Ανάβρα να φτάνει εύκολα στη νίκη και τους 39 βαθμούς, ισοβαθμεί με την Δήμητρα Γιάννουλης, ενώ από την άλλη σταθερά στη τελευταία θέση και τους 6 βαθμούς η ομάδα του Μεσοχωρίου.

Ο Καραντώνης στο 12' πέτυχε το 0-1 και ο Ξύτσας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 39' έκανε το 0-2. Δύο λεπτά αργότερα ο Καραντώνης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-3, με την Προοδευτική να πετυχαίνει στο δεύτερο ημίχρονο άλλα δύο γκολ. Ο Γκαραλιάκος στο 64' έκανε το 0-4 και ο Ιμπρούσι στο 83' το τελικό 0-5.

Διαιτησία: Αντωνίου (Κουτίνα, Μπακλαβά)

Ελπίς Μεσοχωρίου: Φράντζας, Πατσιτός Ν. (46' Πατσιτός Θ.), Αλιπρασίτης, Καρατζιόλης, Λέτσιος, Τσιάρας, Καλογιάννης, Μαρκούιας, Χαράλαμπος Κ., Καραγιάννης, Χαράλαμπος Γ. (62' Μούσιος)

Προοδευτική Ανάβρας: Ξύτσας, Ιμπρούσι, Αποστόλου, Τζαβέλλας, Ντόντος, Ριζούλης, Καραντώνης, Κορδαλής, Παπαδόπουλος, Γκαραλιάκος, Τσαγκάλας.