Βαθμολογία

Στη Football League Ιωνικός, Θεσπρωτός, ΠΟ Τρίγλιας

Γνωστές έγιναν σήμερα (12/5) οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες, οι οποίες τη νέα σεζόν θα αγωνίζονται στην Football League, αν και ουσιαστικά πάλι μιλάμε για την τρίτη τη τάξει κατηγορία.

Την άνοδο πανηγύρισε ο ιστορικός Ιωνικός ο οποίος νίκησε στην έδρα του τον Αιολικό με 2-0 και σε συνδυασμό με το 2-2 της πρώτης αναμέτρησης στη Μυτιλήνη, είναι αυτός που πήρε το εισιτήριο ανόδου, με την ομάδα της Νίκαιας να ζει μεγάλες στιγμές. O Aιολικός έφτασε μέχρι το μπαράζ, αλλά δεν τα κατάφερε.

Μεγάλες στιγμές για τον Θεσπρωτό ο οποίος νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι τη Νίκη Βόλου, αυτή τη φορά στην Ηγουμενίτσα με σκορ 2-0 και έτσι οι Ηπειρώτες θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στη Football League. Από την άλλη το σύνολο του Ράτκο Ντόστανιτς, έχασε στις λεπτομέρειες την απευθείας άνοδο και σήμερα απέτυχε να την πάρει μέσα από τα μπαράζ.

Στο γήπεδο της Χρυσούπολης, άνοδο για τον ΠΟ Τρίγλιας ο οποίος επικράτησε του τοπικού Νέστου με 1-0 και παρά το 0-0 του πρώτου αγώνα κέρδισε το εισιτήριο, επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία του. Ο Νέστος απέτυχε να γίνει η δεύτερη ομάδα του νομού Καβάλας που θα πάρει την άνοδο, μετά την μεγάλη ομάδας της πόλης, τον ΑΟΚ.

Τέλος την Τετάρτη 15 Μαΐου στις 15:00 στη Καλαμάτα θα κριθεί το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο το οποίο θα κριθεί από την αναμέτρηση Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου. Η ομάδα του "σμαραγδένιου νησιού" έχει ελαφρύ προβάδισμα από το πρώτο ματς το οποίο κέρδισε 1-0, όμως η Μαύρη Θύελλα θέλει την ανατροπή και την άνοδο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των δεύτερων αγώνων μπαράζ της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Football League:

Ιωνικός - Αιολικός 2-0

Νέστος Χρυσούπολης - ΠΟ Τρίγλιας 0-1

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου 2-0

Τετάρτη 15 Μαΐου

15:00 Καλαμάτα - Διαγόρας Ρόδου