Βαθμολογία

Πολλά γκολ στο Θεσσαλικό με νικήτρια την «Πέλα»

Στο γήπεδο του Θεσσαλικού διεξήχθη το Σάββατο (11/5) η αναμέτρηση ανάμεσα στην Πελασγιώτιδα που έχει εξασφαλίσει εδώ και καιρό την άνοδο και την Ανθούπολη. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-2.

Στο 2’ ύστερα από κόρνερ του Ζιούστη, ο Γούργος έκανε το 1-0. Την «απάντηση» είχε η Ανθούπολη στο 25’ με το σουτ του Τσουμπίκα αφού έγινε το 1-1. Στο 36’ με σουτ έξω από την περιοχή ο Ποτός έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 38’ πάλι ο Ζιούστης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γούργος με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 53’ ύστερα από σέντρα του Νυχτερίδα, ο Θοδωρής Ποτός με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 3-1. Στο 65’ το σουτ του Αναγνώστη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 75’ ο Δημήτρης Αναγνώστης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Νυχτερίδας (58’ Γκαραβέλας), Γκόγκος Β., Γούργος, Πατσώνης (80’ Γκόγκος Π.), Τσιγγάνης, Ντογκάνι (67’ Δαμασιώτης), Ζιούστης, Γελαλής, Μούτος (65’ Κουτσικούλης), Ποτός.

Ανθούπολη (Βάϊος Καραφέρης): Δημόπουλος, Καφανέλης, Τσουμπίκας (50’ Σκορδίλης), Σπαθής, Τσότσικας, Ευαγγέλου (55’ Λόζιος), Μασούρας (80’ Ντόκος), Χοτάϊ (70’ Καψάλης), Αναγνώστης, Καρατζούκος, Τσούτσος.

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Σιαπλούλης, Μπλιώνας.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ