Βαθμολογία

Νίκη χωρίς αντίκρισμα για Σμόλικα, 1-3 τον Δαμασιακό

Νίκη χωρίς αντίκρισμα πέτυχε το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) ο Σμόλικας Φαλάνης ο οποίος νίκησε με 3-1 στην έδρα του Δαμασιακού για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη κατέλαβε τελικά την τέταρτη θέση με 53 βαθμούς, ισόβαθμη με τον ΠΟΕ, όμως η ισοπαλία του Ηρακλή Λάρισας στην έδρα της Λάρισας 2012 στέρησε από τον Σμόλικα να παίξει στα play-off. Από την άλλη ο Δαμασιακός χωρίς άγχος στο σημερινό ματς τερμάτισε δέκατος με 37 βαθμούς, πέτυχε το στόχο της παραμονής και σκέπτεται τον μεγάλο τελικό κυπέλλου με αντίπαλο την Ελασσόνα.

Αγωνιστικά ο Κακαζούκης στο 18' έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, με τον Ντούρα στο 44' να κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Με την συμπλήρωση 66 λεπτών αγώνα ο Ιωαννίδης σκόραρε για τον Δαμασιακό μειώνοντας σε 1-2, ενώ το τελικό 1-3, που έκρινε και το ματς υπέρ του Σμόλικα, σημείωσε στο 68' ο Γκατζούλης.

Διαιτησία: Βασιλός (Δεληγιάννη, Δρυστέλλας)

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Μπακαΐμης, Ντόκος, Αγραφιώτης, Αμπατζίδης (26' Ιωαννίδης), Δούκας (59' Τσιάλτας), Μουσιάρης, Γεωργατζάς, Λούτσος, Λέτσιος, Νάστης.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Φουρκιώτης, Καρέντζος, Σκούπρας, Ζαμπέτας, Τσιρογιάννης (70' Μάτος), Μολάς, Μπέτσης (82' Μανδραβέλης), Γκατζούλης, Ντούρας (85' Μαχούλας), Κακαζούκης.