Βαθμολογία

Βαθμός παραμονής για Βλαχογιάννι, 2-2 στην Αμυγδαλέα

Τον στόχο της παραμονής στην μεγάλη τοπική κατηγορία πέτυχε σήμερα (11/5) η Δόξα Βλαχογιαννίου στο τελευταίο της παιχνίδι στην έδρα του Αετού Αμυγδαλέας, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2.

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα ήξερε ότι της αρκούσε και ένας βαθμός για να πετύχει τον στόχο, τον οποίο και κατέκτησε φτάνοντας τους 36 βαθμούς. Βέβαια με δεδομένο ότι ο Τύρναβος δεν κέρδισε το Κιλελέρ, η Δόξα και με ήττα θα πετύχαινε τον στόχο της. Από την άλλη η Αμυγδαλέα, σε μία δύσκολη σεζόν για εκείνη, τερμάτισε προτελευταία με 27 πόντους και θα αγωνιστεί στα play-out για την παραμονή της.

Στα του αγώνα το Βλαχογιάννι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8' άνοιξε το σκορ με τον Αλεξίου. Ένα γκολ πολύ σημαντικό για την Δόξα, η οποία έφτασε στο 39' στο 0-2 με τέρμα του Ιγγλέζου. Παρά το 0-2 η αξιόμαχη ομάδα της Αμυγδαλέας δεν παράτησε το ματς και στο 77' μείωσε σε 1-2 με τον Κωνσταντίνου, ενώ στο 86' ο Κουρούκας έφερε το ματς στα ίσια, ισοφαρίζοντας για το τελικό 2-2.

Διαιτησία: Μπουμαρσόπουλος (Παραφέστας, Καραγιάννης)

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Μπέλτσιος, Πλης, Καλάπους, Παραφέστας, Παπακωστόπουλος (66' Ανδριανόπουλος), Παπαδάμου, Μακρίδης, Κουρούκας, Γκαραβέλης, Κωνσταντίνου (78' Παρασκευούδης), Ντάλλας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαιωάννου, Τσούντσουρας, Πέτρου, Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Μητούλας, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης (77' Γκουρομπίνος), Ιγγλέζος (84' Μητούλας), Αλεξίου (60' Τσάνας).