Βαθμολογία

Φινάλε με νίκη για τον Φαλανιακό (PICS)

Το απόγευμα του Σαββάτου (11/5) στο γήπεδο της Φαλάνης, ο Φαλανιακός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κερδίζοντας με σκορ 2-0 την Δόξα Αργυροπουλίου.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ομάδα του Φαλανιακού τερματίζει στην ιδιαίτερα τιμητική 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 70 βαθμούς και σίγουρα ο απολογισμός είναι θετικός για μια ομάδα που πέρυσι ήταν στα πλέι άουτ.

Το συγκρότημα του Τάσου Μπεριτζά έκλεισε με νίκη στο «σπίτι» του με δύο γκολ που σημειώθηκαν στο 43’ και στο 55’. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να έχουν τον πρώτο λόγο σε όλη τη διάρκεια του ματς και στο τέλος να παίρνουν τη νίκη. Από την άλλη το Αργυροπούλι παρατάχθηκε για ένα ακόμη ματς με πολλές απουσίες και θα αγωνιστεί στα πλέι άουτ.

Στο 43’ μετά από σέντρα ακριβείας του Μαχαίρα, ο Ακριβόπουλος με ψύχραιμο σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 55’ ο ανερχόμενος Ντανίκας σκόραρε με σουτ. Ο Φαλανιακός είχε την ευκαιρία να σημειώσει και άλλα γκολ. Το πάλεψε όσο μπορούσε το Αργυροπούλι που πλέον επικεντρώνει την προσοχή του στα πλέι άουτ.

*Στα αξιοσημείωτα η πρώτη επίσημη συμμετοχή του νεαρού και ιδιαίτερα εξελίξιμου τερματοφύλακα του Φαλανιακού, Βαγγέλη Παπαγούλα. Η παρουσία του ήταν πολύ καλή με 2-3 εξαιρετικές επεμβάσεις. Το μέλλον του ανήκει.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαγούλας, Μάνικος, Μαχαίρας, Παππάς, Μπέης, Λυγούρας Χ. (75’ Δημητρέλης), Πανταζής Γ., Ντανίκας, Ιωαννίδης, Τσιάκος (45’ Φατούρας), Ακριβόπουλος (68’ Λεσάϊ).

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος, Χατζής, Μπαχτσιβάνος, Κουρμπάτι, Σχοινάς (85 Mrancu), Βογιατζής (53’ Καλόγηρος), Γκαραγκούνης, Φουρτούνας, Αετόπουλος, Κυρατζής (70’ Μάτος), LLeshas (70’ Δίχρης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Νίκζας, Λάκης.