Βαθμολογία

Νικηφόρο φινάλε για Αχιλλέα, 2-1 τον ΠΟΕ

Με νίκη έκλεισε τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ ο Αχιλλέας Φαρσάλων καθώς επικράτησε σήμερα (11/5) με 2-1 του ΠΟ Ελασσόνας.

Τα Φάρσαλα, σε μία δύσκολη και μεταβατική σεζόν μετά τον υποβιβασμό τους από την Γ' Εθνική, πέτυχαν το στόχο της παραμονής τερματίζοντας μάλιστα στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς, ενώ από την άλλη η Ελασσόνα ισοβάθμησε στην τέταρτη θέση μαζί με τον Σμόλικα, με 53 βαθμούς.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, που έχει στραμμένο το βλέμμα της στον τελικό κυπέλλου με τον Δαμασιακό, προηγήθηκε στο 6' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαγού. Όμως ο Αχιλλέας έφτασε στην ανατροπή με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Αρχικά στο 15' ο Κούμρια πέτυχε το 1-1, ενώ στο 47' ο Ζιώγας πέτυχε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Αντωνίου (Πατέτσος, Νάκας)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Ζησόπουλος, Κομισόπουλος, Τσούλης (70′ Κατσανάκης), Δημόπουλος, Παπακωνσταντίνου (80′ Γκαραβέλας), Ταστεμερίδης (80′ Σαμαράς), Τλούπας, Γαγάρας, Κούμρια (75′ Καναβός), Ζιώγας.

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Καλύβας, Γκαντούνας, Μπούσιας (75′ Μάντζαρης), Λαγός (46′ Αλεξούλης), Συνάπαλος, Κωνσταντινίδης, Πετάνι, Λαγιοκαπάς (75′ Σουγλής), Παναγιώτου, Σαφαρίκας (75′ Καραγκούνης).

Φωτογραφία: ifarsala.gr