Βαθμολογία

Δεν απέφυγε τα play-out ο Τύρναβος, 1-1 με Κιλελέρ

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το σημερινό (11/5) παιχνίδι στον Τύρναβο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Κιλελέρ, για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Το ματς είχε μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον και αυτό ήταν από την πλευρά των γηπεδούχων οι οποίοι έψαχναν νίκη και παράλληλα ήττα του Βλαχογιαννίου για να παραμείνουν απευθείας στην κατηγορία. Αυτό δεν έγινε και έτσι με 34 βαθμούς οι Τυρναβίτες δεν αποφεύγουν τα play-out εκεί που όμως ξεκινούν με 4 βαθμούς και έχουν τον τίτλο του φαβορί. Από την άλλη μία πετυχημένη σεζόν, παρθενική στη μεγάλη κατηγορία, για το Κιλελέρ που με 41 βαθμούς τερμάτισε ένατο, πετυχαίνοντας σχετικά άνετα το στόχο της παραμονής.

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον Τύρναβο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με την συμπλήρωση 43 λεπτών αγώνα, χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πατσιωτού, ενώ ο Αργύρης στο 80' ήταν αυτός που ισοφάρισε για το Κιλελέρ, για το τελικό 1-1.

Διαιτησία: Νίτσας (Καρακώστας, Κοτούμπας)

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Αυλογιάρης, Πατσής, Κατσαβός, Καρράς, Δασκαλόπουλος, Κόκκας, Κατσαρός-Βέρρος, Λιάκος, Μπάκος (76' Ιωαννίδης), Πατσιωτός.

Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης - Γιάννης Βαΐτσης): Παναγιωτόπουλος, Ξηρόκωστας (46' Γουρνάρης), Μουρούτζι, Κολιός, Παλάσκας, Καρακάνος, Φορτομάρης (46' Ζιόμπουρας), Παπαγιαννούλης, Λαβαντσιώτης (80' Αρσενόπουλος), Αργύρης, Κουσιώρας.