Βαθμολογία

Στη Γ' Εθνική ο Ηρακλής, 1-1 με την Λάρισα 2012

Την άνοδο του στην Γ' Εθνική πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Ηρακλής Λάρισας μετά την ισοπαλία του, 1-1, στην έδρα της Λάρισας 2012, στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη πέτυχε τον στόχο της ανόδου, τον οποίο έχασε πέρσι όταν «αυτοκτόνησε» στο τελευταίο ματς των play-off με τον Δωτιέα Αγιάς, ενώ παίρνει την άνοδο χωρίς την ψυχοφθόρο και επίπονη διαδικασία των αγώνων διαβάθμισης.

Ο Ηρακλής ήθελε έναν βαθμό στο σημερινό ματς, τον οποίο και πήρε φτάνοντας έτσι με 76 βαθμούς και παίρνει το εισιτήριο της ανόδου, ενώ η Λάρισα 2012 τερμάτισε με 30 βαθμούς στην δέκατη τρίτη θέση και θα αγωνιστεί στα play-out όπου ξεκινά με έναν βαθμό.

Με τη συμπλήρωση 13 λεπτών αγώνα ο Νάστας έκανε το 0-1 για τον Ηρακλή, ενώ στο 84' ο Κίτσιος Δ. ισοφάρισε σε 1-1, ένα σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι Γκάγκα.

Διαιτησία: Γκάγκας (Καραμπούλας, Δεδικούσης)

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Φλώρος Α. (60' λ.τ. Μπαστούνης), Μπόντε Ντ., Κόκκινος, Πρόντα, Κίτσιος Π., Φλώρος Παν., Κουκουτσέλος, Κίτσιος Δ., Πεπκολάι, Τσιάγκος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Γιαννακόπουλος, Λάμπρου (76' Δολιάνης), Φορτομάρης, Ντιντής, Μανιώτης, Γκιουρσάνης (87' Κυριάκης), Νάστας, Ζαφειρίου (90' Ράχης), Χρηστίδης (89' Μούλιας), Κακαβίτσης.