Βαθμολογία

Δρόσος: «Όποιος και να είναι στην Παναχαϊκή, να την οδηγήσει στην...»

Νέα τοποθέτηση από τον αντιπρόεδρο της Παναχαϊκής, Δημήτρη Δρόσο  από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Αυτή τη φορά ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Δημήτρης Δρόσος τονίζει ότι η αντιπαράθεσή του έχει να κάνει με συγκεκριμένα άτομα και όχι με το σύνολο των μετόχων. Πάντως, δεν κατονομάζει σε ποιούς αναφέρεται. 

Η ανάρτηση Δρόσου στο Facebook:

«Απαραίτητη Διευκρίνιση

Λόγω τού ότι πολλοί από εσάς με ρωτάτε και βλέπω από αρκετά site να αναπαραγάγετε λάθος η ανάρτηση μου , χρειάζεται να διευκρινίσω κάτι .

Η ανάρτηση μου ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΎΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ από τους 8 ΜΕΤΟΧΟΥΣ , που ήταν μαζί μου ,έτρεχαν , πλήρωναν και αγωνιούσαμε όπως και εγώ να καταφέρει η Παναχαΐκή να μείνει όρθια όλο αυτό το διάστημα .
Αυτοί ξέρουν καλά και τι πλήρωσα και τι έκανα και πόσο βοήθησα η όχι .
Για αυτούς τους Ανθρώπους πού άλλους τους γνώρισα πολύ καλά άλλους λιγότερο καλά, άλλα μοιραστήκαμε προβλήματα και θέματα δύσκολα διαχειρίσιμα , που ούτε τα δημιουργήσαμε εμείς άλλα ούτε μας αναλογούσαν θα μιλήσω ονομαστικά για καθένα από αυτούς ,γιατί και τους το χρωστάω άλλα και γιατί θα ήταν άδικο εκ μέρους μού να μην μάθει η Πάτρα , Πόσο δύσκολη η καθημερινότητα της ομάδας ηταν τους τελευταίους μήνες και τι πρόσφερε ο καθένας από αυτούς , γιατί έτσι είναι το σωστό και το δίκαιο και όχι το Τσουβάλιασμα όλων άσχετα του τι πρόσφεραν .
Και αυτοί όλοι , πρόσφεραν ,πολλά η λίγα , σε αντίθεση απο κάποιους άλλους , που οχι μόνο δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα άλλα συνεχώς δημιουργούσαν ίντριγκες, φήμες και προβλήματα.
Αυτοί η Ίδιοι , ήταν και ο στόχος της ανάρτησης μου γιατί μαθαίνω ενώ στα προβλήματα και στα έξοδα ήταν παρατηρητές , τώρα τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος να πάρουν ρόλο να βρουν …”σοβαρούς” επενδυτές και να πουν ποιος από μας έκανε η δεν έκανε αυτό η το άλλο .
Ανθρωπάκια της μιας η τον 10 μετοχών άπλα για να κουβαλάνε τον τίτλο …τού μετόχου, γυρίζουν δεξιά και αριστερά σκορπώντας φήμες οτι φεύγω η μένω ,προσπαθώντας να πάρουν ρόλο και να κατευθύνουν τις εξελίξεις με σκοπό να προωθήσουν δικά τους πρόσωπα που όχι μόνο είναι για γέλια είναι και επικίνδυνα για την ομάδα μας .
Για αυτούς μίλησα και προς αυτούς απευθύνθηκε η ανάρτηση μου , και αν χρειαστεί θα αναφερθώ και ονομαστικά ι σε αυτούς αλλα και σε αυτούς που προωθούν στην ομάδα και θα γελάσει όλη Πάτρα .
Ας κουρνιάζουν στην άκρη τους όπως έκαναν πάντα και ας αφήσουν αυτούς που πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει για το κάλο της ομάδας .
Μηχανορραφίες και Σχεδία τέτοιου τύπου εγώ προσωπικά ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΏ από κανένα άλλα κυρίως απο αυτούς που εκτός απο προβλήματα και κουτσομπολιά πότε δεν πρόσφεραν απολύτως τίποτα στην ομάδα.
Η ομάδα εγώ και υπόλοιποι μέτοχοι πού ματώνουν τόσα χρόνια θα συνεχίσουμε όπως πρέπει και όπως θέλει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Πάτρας τους αρέσει και δεν τους Αρέσει .
Όποιος και να είναι στο τιμόνι της ομάδας , Θα έχει ΜΌΝΟ ένα σκοπό , Να οδήγησή την Παναχαΐκή Στην Α εθνική
Και εμείς που είμαστε υπεύθυνοι για την ομάδα , τώρα που υπαρχει χρόνος και η ευκαιρία θα φροντίσουμε να εξασφαλίσουμε οτι το καλύτερο για την αγαπημένη ομάδα μας».