Βαθμολογία

Διαψεύδει τις επαφές με Βόλο ο Ηρακλής

Σε ιδιαίτερα δεινή θέση βρίσκεται ο Ηρακλής, αφού με τα μέχρι στιγμής δεδομένα κινδυνεύει να βρεθεί στην τέταρτη κατηγορία. Φήμες ήθελαν τον Τομ Παπαδόπουλο να έχει επαφές με τον Βόλο, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς ΑΦΜ, όμως με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ το διαψεύδει κατηγορηματικά.

Όπως σημειώνουν οι Θεσσαλονικείς σε ανακοίνωσή τους την Παρασκευή (10/5), δεν υπήρξε ποτέ ραντεβού των δύο πλευρών ούτε έχει προγραμματιστεί για το μέλλον.

Αυτό που τονίζεται είναι ότι η διοίκηση εξετάζει όλες τις επιλογές της ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ με αφορμή τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην εξαγορά του Α.Φ.Μ. του Ν.Π.Σ. Βόλος, θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδος ότι ουδέποτε υπήρξε συνεννόηση, συζήτηση ή και προγραμματισμένο ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών.

Διαψεύδεται κατηγορηματικά κάθε σενάριο που αναφέρεται σε συνομιλίες ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ηρακλής, Τομ (Αθανασίου) Παπαδόπουλου και της πλευράς του Ν.Π.Σ. Βόλος στο παρελθόν.

Παρ’ όλα αυτά η διοίκηση συνεχίζει να μελετά και να ερευνά όλα τα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα και διαβεβαιώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας μας ότι μέριμνά της είναι να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή τα αποτελέσματα οποιασδήποτε κατάστασης που θα προκύψει στο μέλλον».