Βαθμολογία

Ες αύριον τα σπουδαία για Απόλλωνα

Μπορεί ο Απόλλων Λάρισας να έδινε φιλικό παιχνίδι σήμερα (9/5) με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, ωστόσο το μυαλό όλων στην ομάδα είναι στο τι μέλλει γενέσθαι αναφορικά με την ένσταση για την επιστροφή των βαθμών από το ματς στα Σπάτα.

Το athleticlarissa.gr έδωσε το παρών στο γήπεδο της αθηναϊκής ομάδας και μετά την λήξη του φιλικού, ο ανταποκριτής του site στην Αθήνα, Αντώνης Ρηγανάκος είχε συνομιλία με τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο του Απόλλωνα Παναγιώτη Μαντζανά αναφορικά με το τι γίνεται με την έκβαση αυτή.

Όπως μας δήλωσε ο κ. Μαντζανάς αύριο (10/5) θα βγει η απόφαση για την έκβαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Αήττητο και στην ομάδα επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική έκβαση, προκειμένου να ανατραπεί αυτή η άδικη απόφαση και να μην στερηθεί η λαρισινή ομάδα, ότι κέρδισε επάξια μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ες αύριον λοιπόν τα σπουδαία για τον Απόλλωνα προκειμένου έστω και στο φινάλε να δικαιωθεί και να αγωνιστεί στο διπλό μπαράζ με τον ΟΦΗ, για μία θέση στη Super League.