Βαθμολογία

Έχασε το φιλικό, κέρδισε τις εντυπώσεις

Φιλική αναμέτρηση έδωσε σήμερα (9/5) το απόγευμα με αντίπαλο τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ο Απόλλων Λάρισας, ένα φιλικό στο οποίο ηττήθηκε 2-0, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις.

Το αποτέλεσμα του φιλικού περνά σε δεύτερη μοίρα, με τους προπονητές των δύο ομάδων, Αριάν Μπελά για τον Απόλλωνα και Άκη Μάντζιο από πλευράς Αθηναίων να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες τους, ενώ από πλευράς Απόλλωνα αγωνίστηκε και ο υπο δοκιμή Κοσμίδης.

Οι Λαρισαίοι στάθηκαν πάρα πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας, η οποία προηγήθηκε στο 51' με ωραίο κοντρόλ και σουτ στη κίνηση του Μανθάτη. Στο 55' ο Απόλλωνας είχε την ευκαιρία για το 1-1 όμως το σουτ του Τασιούλη, ο οποίος δέχτηκε έξοχη μπαλιά του Μαρκολίνο, κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 88' ο Πανιώνιος έφτασε στο 2-0 όταν ο Σαραμαντάς πάσαρε στον Οικονομίδη ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Οι μόνοι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο φιλικό ήταν οι τραυματίες Καρατάσιος, Βαγενάς, όπως και ο Μπραμπίλια, αλλά και ο τιμωρημένος Κουρτεσιώτης.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Νίκας, Σταυρόπουλος, Μίκο, Σαραμαντάς, Ρέντζας, Κούρντι, Σιντι Αλί, Μανθάτης, Τσιλουλης, συν δύο παίκτες υπό δοκιμή.

Έπαιξαν και οι: Παπαγεωργίου, Άρσε, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Κιάκος και άλλοι παίκτες υπό δοκιμή.

Απόλλων Λάρισας (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καμπέρης, Σουλιώτης, Αγιώτης, Χατζής, Πολέτο, Ράμος, Λουκάο, Λίταινας, Τασιούλης.

Έπαιξαν και οι: Γκέκας, Κοντοές, Μπιμάι, Κεντέζι, Μαρκολίνο, Γαρυφαλλόπουλος, Κοντοθανάσης, Γκουντρουμπής, Κοσμίδης (υπό δοκιμή)

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στην αναμέτρηση την οποία παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης της λαρισινής ομάδας, Παναγιώτης Μαντζανάς, ο πρώην προπονητής του Απόλλωνα Μαρσέλο Τροΐζι, ο πρώην τεχνικός διευθυντής Βαγγέλης Αγγελής, αλλά και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο.

Μετά την λήξη του φιλικού, ο κ. Τροΐζι είχε συνομιλία με τον ανταποκριτή του site Αντώνη Ρηγανάκο, όπως συνομιλία είχαν μαζί του και οι Παναγιώτης Μαντζανάς, Αριάν Μπελά. Ο Μαρσέλο Τροΐζι είχε την ευκαιρία να τα πει με τους παλιούς ποδοσφαιριστές του, ιδιαίτερα με τους Βραζιλιάνους της ομάδας, ενώ όλοι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

Ο Απόλλωνας ταξίδεψε αυθημερόν για την πρωτεύουσα, ενώ μετά την λήξη η ομάδα πήγε να δειπνήσει, πριν αναχωρήσει για την βάση της. Στην ομάδα υπάρχει αύριο (10/5) στις 11:00 ένα χαλάρωμα και εν συνεχεία, ανάλογα τις εξελίξεις θα φανεί αν θα συνεχιστούν ή όχι οι προπονήσεις. Αν τα πράγματα είναι θετικά θα συνεχιστούν οι προπονήσεις για τα μπαράζ, αλλιώς οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ