Βαθμολογία

Ενδιαφέρον της ΑΕΛ για παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα

Μετά την ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων οι περισσότερες ομάδες σιγά σιγά ξεκινούν τα πλάνα τους ενόψει της επόμενης σεζόν και τις προσθαφαιρέσεις στα ρόστερ τους.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα πετυχαίνοντας τον στόχο της και ήδη κοιτά την επόμενη σεζόν. Από την ΑΕΛ έχουν ήδη αποκτηθεί οι Μίλος Φιλίπποβιτς και Νίκολα Στάνκοβιτς, ενώ ανανεώθηκε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του Μόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του athleticlarissa, η ΑΕΛ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του πολύπειρου μέσου Αλέξανδρου Νικολιά ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι πληροφορίες έρχονται από το περιβάλλον του παίκτη, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Ιωαννίνων, μετά και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ στη Super League 2.

Ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί και πάλι στη μεγάλη κατηγορία, αν και το συμβόλαιό του με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», ολοκληρώνεται τον Δεκέμβριο του 2020. Ο 24χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, ενώ αποτελεί και μεγάλη συμπάθεια του ιδιοκτήτη των «βυσσινί» Αλέξη Κούγια ο οποίος πάντα τον ήθελε στην ΑΕΛ.

Μάλιστα την Τετάρτη (8/5) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χαλκιδαίο άσο με σκοπό να τον «ψήσει» να έρθει στην ΑΕΛ. Βέβαια όπως είπαμε ο παίκτης έχει ακόμα συμβόλαιο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεπώς το μπαλάκι πλέον βρίσκεται στα χέρια του Γιώργου Χριστοβασίλη.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ