Βαθμολογία

Προπονήσεις με στόχο την βελτίωση στον Αμπελωνιακό

Ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αμπελωνιακού την Κυριακή (5/5) με το παιχνίδι στην Ελασσόνα κόντρα στον ΠΟΕ καθώς το Σάββατο 11 Μαΐου που θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο με τον Κίσσαβο Συκουρίου.

Μία πετυχημένη σεζόν η οποία θα ολοκληρωθεί με την ομάδα του Αμπελώνα να συγκεντρώνει 44 βαθμούς (μαζί με αυτούς κόντρα στο Συκούριο) και θα τερματίσει είτε στην έκτη θέση ισόβαθμη με τον Δωτιέα Αγιάς, είτε στην έβδομη, αν ο Δωτιέας πάρει αποτέλεσμα στο Μακρυχώρι κόντρα στον Αετό.

Ο στόχος της παραμονής που είχε τεθεί επετεύχθη με επιτυχία, για μία ομάδα η οποία βασίστηκε στα νέα παιδιά. Ο έμπειρος προπονητής της ομάδας κ. Μαντζιώκας θέλοντας να βελτιώσει τους ποδοσφαιριστές του, θα δουλέψει στις επόμενες προπονήσεις πάνω στην εκρηκτικότητα, την ταχυδύναμη και στην βελτίωση. Μιλάμε για παιδιά γεννημένα από το 2001 μέχρι το 2004.

Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, για περαιτέρω βελτίωση των όσων αναφέραμε, ενώ όσον αφορά την επόμενη μέρα στον ιστορικό σύλλογο του νομού Λάρισας, όλα θα ξεκαθαρίσουν όταν θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.