Βαθμολογία

Αναβάλλεται η συνέντευξη Κούγια

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην οποία αναφέρει ότι η προγραμματισμένη για σήμερα (8/5) συνέντευξη τύπου του ιδιοκτήτη της ομάδας, Αλέξη Κούγια αναβάλλεται λόγω υποχρεώσεων του γνωστού ποινικολόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω απρόοπτου εξελίξεως στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρεβέζης, όπου εκδικάζεται η γνωστή υπόθεση για την ανθρωποκτονία εις βάρος 16χρονης στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας, όπου κατηγορούμενος είναι Έλληνας οδηγός ταξί στην πόλη των Ιωαννίνων και μετά την απόφαση του δικαστηρίου ότι η δίκη θα συνεχιστεί σήμερα, με έκδοση αποφάσεως έστω και τις μεταμεσονύκτιες ώρες, η σημερινή συνέντευξη του κ. Αλέξη Κόυγια αναβάλλεται πιθανότατα για την εβδομάδα των εκλογών, οπότε και τα δικαστήρια δεν λειτουργούν, αφού ο κ. Κούγιας σήμερα είναι συνήγορος του κατηγορουμένου και έχει βεβαρημένη επαγγελματική απασχόληση μέχρι το τέλος της επομένης εβδομάδος και συγκεκριμένα μέχρι και την 17/5/2019 οπότε και αναστέλλεται η λειτουργία των δικαστηρίων λόγω των εκλογών.

Εξ αυτού του λόγου την αύριο στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον ΔΣ της Super League την ΠΑΕ ΑΕΛ θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μάρκου, αφού ο κ. Κούγιας θα βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Μυτιλήνης για αντίστοιχο λόγο.