Βαθμολογία

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Καμίνια

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών για την κυριαρχία στη «νύχτα» έφερε άλλη μια μαφιόζικη εκτέλεση το βράδυ της Τρίτης )7/2) στα Καμίνια του Πειραιά. Νεκρός έπεσε ένας 52χρονος στην οδό Κατσαντώνη σε είσοδος πολυκατοικίας, αφού δέχθηκε καταιγισμό από σφαίρες.

Το συγκεκριμένο άτομο που δολοφονήθηκε κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί σε σοβαρές ποινικές υποθέσεις. Οι δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο διέφυγαν από το σημείο, ενώ μερικά τετράγωνα πιο μακριά, επί της οδού Βλαχάκη, εντοπίστηκε όχημα, το οποίο έχει τυλιχθεί στις φλόγες με τις αρχές να εξετάζουν αν πρόκειται για εκείνο που χρησιμοποίησαν οι εκτελεστές,

Το 2010 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 52χρονου στο Αιγάλεω, όπου είχε δεχθεί ένοπλη επίθεση τη στιγμή που μετέφερε στο σχολείο το ανήλικο παιδί του. Αν και πυροβολήθηκε στο κεφάλι κατάφερε να επιβιώσει.

Κάποια χρόνια αργότερα είχε δολοφονηθεί με πανομοιότυπο τρόπο, δηλαδή έξω από το σχολείο του γιου του στα Γλυκά Νερά, ο Βασίλης Γρίβας αρχηγικό μέλος στο παρελθόν της μιας από τις ισχυρότερες ομάδες μπράβων της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης στον Πειραιά είχε θεωρηθεί ύποπτος για συμμετοχή σε φόνους που αφορούσαν ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ των «νονών» της νύχτας.