Βαθμολογία

Παραμένει στον ΑΟΧ/Κισσαμικό ο Βοσνιάδης

Στον πάγκο των Κρητικών θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν ο έμπειρος προπονητής. Όπως δήλωσε ο ίδιος στον «Αthleticradio», θα παραμείνει και του χρόνου στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Μεταξύ άλλων δήλωσε πως:

«Η ομάδα ξεκίνησε για τον πρωταθλητισμό μετά την πετυχημένη περυσινή πορεία με τον κ. Πετράκη ξεκίνησε για το πρωτάθλημα.  Δεν πήγαν καλά τα πράγματα και εφόσον μπήκε στην μέση το ψυχολογικό οι ομάδες αλλού ξεκινάνε και αλλού βαδίζουν τελικά.

Δεν ήρθαν τα πρώτα αποτελέσματα, έγινε αλλαγή προπονητή, εμφανιστήκαμε εμείς από τον Δεκέμβρη κάναμε πρωταθλητισμό αφού συγκέντρωσε περισσότερους βαθμούς πετύχαμε τον στόχο και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα διεκδικούσαμε κάτι περισσότερο. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία και κοιτάμε την επόμενη ημέρα. Γίνονται πράγματα στα Χανιά και έχουμε πολλά περισσότερα να παρουσιάσουμε».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Το συμβόλαιο είναι για ενάμιση χρόνο. Είχαμε πει με την διοίκηση πως άμα πετύχουμε τον στόχο της δεκάδας και είμαστε σύμφωνοι και οι δύο θα παραμείνουμε μαζί και τη νέα χρονιά.

Αυτό ήρθε και ήδη κινόμαστε να κάνουμε πράγματα για τη νέα χρονιά. Μεθαύριο θα φύγουμε μάλιστα για ένα ταξίδι στην Ισπανία και θα λείψουμε για μια εβδομάδα και έχουμε αρχίσει τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά».