Βαθμολογία

Bελλίδης: «Περήφανος που έπαιξα σε αυτή την μεγάλη ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί από τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά τον Ευρυπίδη Γιάκο και ο Μάρκος Βελλίδης, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος ο 32χρονος τερματοφύλακας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Ο Καστοριανός πορτιέρο ανέφερε στο μήνυμα του ότι αισθάνεται περήφανος που έπαιξε σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και τα 12.750 λεπτά που υπερασπίστηκε την εστία της. Ο Βελλίδης μίλησε επίσης για τον εκπληκτικό κόσμο του «Άγιαξ της Ηπείρου» που πάντα ήταν στο πλευρό τους, τον οποίο ευχαρίστησε για την στήριξη, ενώ κλείνοντας ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του ΠΑΣ.

Θυμίζουμε ότι ο Μάρκος Βελλίδης αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα τις σεζόν 2013-2014, 2014-2015 και το πρώτο μισό της σεζόν 2015-2016 όταν και πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, για να επιστρέψει στους Ηπειρώτες τον Ιούνιο του 2017 και αγωνίστηκε για άλλες δύο σεζόν, 2017-2018 και φέτος.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Βελλίδη:

«Ερχόμενος στην ομάδα είχα πει πως είναι μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον ΠΑΣ. Μετά από 12.750 λεπτά κάτω από την εστία του, έχω να δηλώσω πως η τιμή ήταν τεράστια για μένα. Αγωνίστηκα σε μια ομάδα με εκπληκτικό κοινό που πάντα στεκόταν δίπλα μας. Νιώθω περήφανος που ήμουν κομμάτι αυτής της ομάδας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους εσάς που αγαπάτε με ανιδιοτέλεια αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την ψυχή μου».