Βαθμολογία

Κλείνει θέση η Μπαρτσελόνα ή κάνει θαύμα η Λίβερπουλ

Γνωστή θα γίνει σήμερα (7/5) η μία από τις δύο ομάδες του μεγάλου τελικού του Champions League ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουνίου στο γήπεδο της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα (22:00, Cosmote Sport 1) στη ρεβάνς του 3-0 υπέρ των Καταλανών από το πρώτο παιχνίδι που δίνει μεγάλο προβάδισμα στη παρέα του Μέσι, ενώ η αγγλική ομάδα θα ψάξει ένα θαύμα για να προκριθεί στον τελικό μετά από 12 χρόνια.

Το παιχνίδι έχει φαβορί και αυτό είναι η Μπαρτσελόνα η οποία ταξίδεψε στο νησί έχοντας εξασφαλισμένο τον τίτλο στη χώρα της και επιδιώκει να βρεθεί στο τελικό μετά από εκείνον του 2015 με αντίπαλο την Γιουβέντους. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε φουλ αναπληρωματικούς στο παιχνίδι με την Θέλτα, αλλά σήμερα θα αγωνιστούν πάλι οι βασικοί. Νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Ντεμπελέ, Ραφίνια, ενώ αντί του Κουτίνιο θα αγωνιστεί ο Σέρτζι Ρομπέρτο.

Από την άλλη η Λίβερπουλ είδε για 70 λεπτά την Λέστερ να κρατά το 0-0 στην έδρα της Σίτι, αλλά τελικά τους Πολίτες να επικρατούν και έτσι οι Ρεντς ψάχνουν ένα θαύμα για την κατάκτηση του τίτλου μετά το 1990 ήτοι να κερδίσουν την Γουλβς και να μην κερδίσει η Σίτι την Μπράιτον. Παρά λοιπόν την εξαιρετική πορεία σε Premier League, Champions League η Λίβερπουλ κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια και σήμερα ψάχνει κυριολεκτικά ένα θαύμα για ανατροπή των δεδομένων. Συν τοις άλλοις ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φιρμίνο, Σαλάχ που προστέθηκαν στο απουσιολόγιο μαζί με τους Κεϊτά, Λαλάνα. Λογικά ο Οριγκί θα παίξει στην επίθεση με τον Βαϊνάλντουμ σε πιο προωθητικό ρόλο.