Βαθμολογία

Eυχαριστεί Νίκη Βόλου, συγχαίρει διαιτησία ο Θεσπρωτός

Δύο ανακοινώσεις εξέδωσε η διοίκηση του ΑΣ Θεσπρωτός εκεί που στη πρώτη ευχαριστούν τη Νίκη Βόλου για την φιλοξενία στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (5/5) και θα ανταποδώσουν στον επαναληπτικό αγώνα, ενώ στη δεύτερη συγχαίρουν την διαιτησία της αναμέτρησης με τους Βολιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για Νίκη Βόλου:

«Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ. Θεσπρωτός, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν δημόσια την Νίκη Βόλου, για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδας μας και στους φιλάθλους του Θεσπρωτού  που βρέθηκαν στο γήπεδο. Θα ανταποδώσουμε την φιλοξενία στον επαναληπτικό αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο μας».

και η ανακοίνωση για τους διαιτητές:

«Το Δ.Σ. του Θεσπρωτού συγχαίρει τη διαιτητική τετράδα των Νεοφυτιάδη (Σύνδεσμος Κορίνθου), Αρμακόλα (Συν. Κυκλάδων), Μπουρτζοβίτη (Συν. Κορίνθου) και Μπουμαρσόπουλου (Συν. Λάρισας) για την άψογη διαιτησία τους στο κυριακάτικο παιχνίδι  με τη Νίκη Βόλου, που διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στο πλαίσιο του πρώτου  αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη football league. Με τη συνολική παρουσία τους δεν έδωσαν κανένα δικαίωμα διαμαρτυρίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, παίζοντας 50-50 τις δύο ομάδες, κάτι που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει. Τέτοιες διαιτησίες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, κοσμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κύριοι, καλή συνέχεια στην καριέρα σας».