Βαθμολογία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για προπονητολογία και Φέστα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ η οποία διαψεύδει για διάφορα ονόματα προπονητών που ακούστηκαν σε ΜΜΕ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης για τον πάγκο της ομάδας, ενώ αναφέρει ότι ο κ. Φέστα είναι προπονητής της ΑΕΛ καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Μάλιστα όπως αναφέρει αν αποδειχθεί ότι οι λόγοι παραίτησης του Ιταλού τεχνικού δεν είναι προσωπικοί αλλά πίσω από αυτά κρύβεται άλλη ομάδα, τότε θα στραφεί εναντίον του και θα ζητήσει αποζημίωση μέσα της δικαστικής οδού, ελέω του ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ο Φέστα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά την παραίτηση του προπονητού μας κ. Φέστα έχει αρχίσει, ειδικά σε κάποια ΜΜΕ των Αθηνών και της Θεσσαλονίκης, η γνωστή «προπονητολογία» και μάλιστα σε ορισμένα από αυτά αναφέρονται και ονόματα κάποιων προπονητών που στο παρελθόν έχουν συνεργαστεί με τον κ. Κούγια.

Η ΑΕΛ διαψεύδει ότι υπάρχει μέχρι αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε επαφή με τον οιονδήποτε προπονητή είτε Έλληνα είτε ξένο.

Ήδη από χθες, μόλις έγινε γνωστή η παραίτηση του κ. Φέστα, διάφοροι μάνατζερς έχουν προτείνει και γραπτώς και προφορικώς πολλούς έλληνες και αλλοδαπούς προπονητές, αλλά η απόφαση για την πρόσληψη του νέου προπονητού δεν πρόκειται να ληφθεί άμεσα, αλλά θα εξεταστούν όλες οι παράμετροι, αφού η ΑΕΛ έχει μια έτοιμη ποδοσφαιρική ομάδα, χρειάζονται ελάχιστες ποιοτικές προσθήκες και ο στόχος της επόμενης σεζόν δεν είναι απλώς και μόνον η παραμονή.

Η ΑΕΛ στην περίπτωση κατά την οποία αποδειχθεί ότι οι προσωπικοί λόγοι τους οποίους επικαλέστηκε ό κ. Φέστα δεν είναι προσωπικοί, αλλά πίσω από την παραίτηση υποκρύπτεται κάποια άλλη ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα, θα στραφεί εναντίον του κ. Φέστα και της οιασδήποτε ελληνικής ομάδας και θα ζητήσει αποζημίωση μέσω της δικαστικής οδού, αφού ο κ. Φέστα αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με την ΑΕΛ με συμβόλαιο μέχρι το 2021 και δεν είναι ελεύθερος.

Η μονομερής παραίτηση του κ. Φέστα δεν δεσμεύει την ΑΕΛ και το συμβόλαιο είναι εν ισχύ.