Βαθμολογία

Rangers: «Ξυπνά το θηρίο που λέγεται Ιωνικός»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιωνικού "Rangers" μετά την ισοπαλία της ομάδας τους με 2-2 στη Μυτιλήνη απέναντι στον Αιολικό στο πρώτο μπαράζ για την άνοδο στη Football League.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας του Πειραιά τονίζουν ότι σιγά σιγά ξυπνά το θηρίο που λέγεται Ιωνικός και καλούν τον κόσμο να βρεθεί την Κυριακή (12/5) στον αγώνα ρεβάνς καθώς το ματς αυτό είναι ο τελικός των τελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΑΡΡΏΣΤΗΣΕ ΜΑΣ Κ ΑΛΛΟ ΙΩΝΙΚΑΡΑ!!!

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα σε όλο τον κόσμο.

“Τεράστια συγκίνηση” είναι η μόνη πρόταση που τεριαζει σε όλο αυτό που ζούμε την φετινή χρονιά σε όλα τα επίπεδα. ΙΩΝΙΚΟΣ παντού σε όλη την Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα σε όλα τα πέταλα και κάπου εδώ αρχίζουν να πιάνουν τόπο οι κόποι μιας ολόκληρης ζωής και να παίρνουν σάρκα και οστά τα τρελά μας όνειρα.

Κάθε παιχνίδι φέτος ήταν ένας τελικός δίχως αύριο για όλους και αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας, κανείς δεν θέλει να τελειώσει όλο αυτο αλλά αυτή τη Κυριακή φτάνει στο τέλος της η πιο ωραία χρόνια των τελευταίων ετών.

Η ΝΊΚΑΙΑ σείετε καθώς ξύπνα το θηρίο που λέγεται ΙΩΝΙΚΟΣ και βάλτε καλά στο μυαλό σας πως εάν ξυπνήσει για τα καλά τότε η ιστορίες που θυμόμαστε από παλιά θα της ξαναζήσουμε αφήνοντας παρακαταθήκη για τους νέους Ιωνικους που δεν πρόλαβαν τα μεγαλεία του συλλόγου και είναι φοβερά διψασμένη για μεγάλα πράγματα.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΕΊΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΌΣ ΤΩΝ ΤΕΛΙΚΏΝ

Το στοίχημα είναι να μην χωράμε στο γήπεδο και αυτό θα γίνει μόνο εάν βοηθήσουν όλοι μα όλοι από λίγο. Φέρτε στο γήπεδο όλους τους παλιούς Ιωνικους να ξαναθυμήθουμε της παλιές καλές εποχές και οι RANGERS ετοιμάζουν την καλύτερη γιορτή που έγινε τα τελευταία χρόνια είμαστε οικογένεια και θα το αποδείξουμε ακόμα μια φορά.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΌΛΗΣ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟΣ…

Μόνο ΙΩΝΙΚΟΣ – Μονάχα RANGERS