Βαθμολογία

Σπανός: «Ένα ματς δεν μπορεί να ακυρώσει όλες τις επιτυχίες»

Ανακοίνωση, στην οποία έκανε τον απολογισμό της πετυχημένης σεζόν που ολοκληρώθηκε χτες (5/5), εξέδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.

Σε αυτή ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου ευχαρίστησε προπονητή, παίκτες για την επιτυχία της κατάκτησης της 4ης θέσης και της εξόδου στο Europa League, για δεύτερη σερί σεζόν και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στον Νταμίρ Κάναντι.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σπανού:

Μια ακόμα επιτυχημένη χρονιά ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με την επίτευξη του βασικού στόχου που είχαμε θέσει εξ’ αρχής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές και όλους τους εργαζόμενους του Ατρομήτου καθώς και όλο τον κόσμο που στήριξε τη προσπάθεια μας στη διάρκεια της σεζόν, πετυχαίνοντας όλοι μαζί το στόχο της συμμετοχής μας στο Europa League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έκτη τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Μπορεί στο τελευταίο παιχνίδι να μην είχαμε το αποτέλεσμα που θα θέλαμε, αλλά σε καμία περίπτωση αυτό δεν μπορεί να ακυρώσει τις επιτυχίες μιας ολόκληρης χρονιάς.

Για τον κ. Νταμίρ Κάναντι ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας με επιτυχίες ανάλογες σας αυτές που πέτυχε με την ομάδα μας αφού για εμάς παραμένει ένας πολύ καλός φίλος.

Κλείνοντας ξεκινάμε να χτίσουμε τον Ατρόμητο της νέας σεζόν και όλοι μαζί δίνουμε ραντεβού για το πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει το ερχόμενο καλοκαίρι.