Βαθμολογία

Eurovision 2019: Έτσι θα εμφανιστούν Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα

Η Κατερίνα Ντούσκα με το Better Love για την Ελλάδα και η Τάμτα με το Replay για την Κύπρο πραγματοποίησαν τις πρώτες τους πρόβες στη σκηνή της Eurovision 2019. Τα πλάνα που έδωσε η EBU στη δημοσιότητα ήταν πολύ λίγα και από κάμερα που βρισκόταν στον χώρο του κοινού. Έτσι, κανείς μας δεν έχει ακόμα την ακριβή εικόνα για το τελικό αποτέλεσμα που θα δούμε στον ημιτελικό. Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος Στη φωλιά των Κου Κου:

«Στα πλάνα έχουμε δει μόλις το 10% της εμφάνισης. Η Τάμτα θα εμφανιστεί με αυτό ακριβώς το ρούχο, παρά το πρόβλημα που είχε με τη μέση της. Η έκπληξη δεν θα είναι μόνο το σκίσιμο στα ρούχα. Το Replay που λέει τρεις φορές στο ρεφρέν θα το δούμε ως οπτικό εφέ στην οθόνη, είναι το πολύ εντυπωσιακό στοιχείο του τραγουδιού. Σε κάθετες LED οθόνες θα εξαφανίζονται και θα εμφανίζονται οι χορευτές. Στη μέση του τραγουδιού θα εμφανιστεί μια λευκή πασαρέλα πάνω στην οποία θα περπατήσει η Τάμτα.

Στην ελληνική συμμετοχή υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μπαλόνι το οποίο η μία χορεύτρια θα το πετάξει στο κοινό από τα πρώτα δευτερόλεπτα του τραγουδιού. Στο φινάλε εμφανίζεται ένας ολάνθιστος κήπος κι εκεί οι δύο χορεύτριες θα κάνουν κινήσεις ρυθμικής γυμναστικής με τις κορδέλες. Επειδή υπάρχουν πολλές παράλληλες δράσεις, έχουν ζητήσει να βγαίνουν καθαρά τα πλάνα και να υπάρχει μία ροή που θα παραπέμπει σε βίντεο κλιπ».