Βαθμολογία

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ας είναι...»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την οριστική απόφαση του Γιώργου Βασιλειάδη για διεξαγωγή του τελικού χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων.

Η ΠΑΕ της συμπρωτεύουσας πήρε θέση για την απόφαση τονίζοντας ότι έπρεπε να διεξαχθεί με κόσμο και από τις δύο ομάδες, ζήτησε ξένο διαιτητή και άφησε αιχμές για την διεξαγωγή του στο ΟΑΚΑ, έδρα της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως δήλωσε ρητά ήθελε να εξαντληθεί η πιθανότητα διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου κανονικά με κόσμο και των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ, με VAR και ξένο διαιτητή.

Η σημερινή απόφαση ελπίζουμε να είναι η τελευταία ανάλογη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε περίπτωση μάλιστα που ήταν προαποφασισμένος ο τρόπος διεξαγωγής, αναρωτιόμαστε γιατί στην πιθανότητα τελικού ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που ήταν έντονη εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, εγκαταστάθηκε το VAR μόνο στο ΟΑΚΑ, σε μια παραβίαση της κοινής λογικής, ώστε για μια ακόμη φορά να παίξει ο ΠΑΟΚ έναν τελικό στην φυσική έδρα του αντιπάλου του.

Ας είναι. Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει τους δυο τελευταίους τελικούς, είναι ο πρωταθλητής με 22 πραγματικούς βαθμούς διαφοράς από την αντίπαλό του και θα πάει με πίστη για ένα ακόμη τρόπαιο.