Βαθμολογία

Ισόπαλο το ντέρμπι στο Βιολογικό (PICS)

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης και Δόξα Ραχούλας αναμετρήθηκαν την Κυριακή (5/5) με τις δύο ομάδες να μένουν στο 2-2, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Της Βάσως Γκατζούλη

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τον Πανιώνιο. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 20’ και το 35’, απέναντι στην Δόξα Ραχούλας που είχε πολλές απουσίες και αγωνίστηκε και χωρίς αλλαγή και όπως συμβαίνει η μπάλα τιμωρεί αφού και στο δεύτερο μέρος είχε ευκαιρίες, αλλά η Ραχούλα στο 70’ μείωσε αρχικά και στο 92’ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία.

Στο 5’ ωραία σέντρα του Σερέτη Π. μέσα στην περιοχή, την κεφαλιά από κοντά ο Κίτσας Π., έδιωξε από κοντά ο Τζανακούλης σε κόρνερ. Το επόμενο λεπτό καλό σουτ του Σκέντζα Χ., έδιωξε ενστικτωδώς ο Αθανασόπουλος. Στο 17’ ο Σκέντζας Π. πάλεψε στο σημαιάκι του κόρνερ, έβγαλε τη σέντρα για τον Παϊτέρη Π., αυτός το γυριστό σουτ, δίπλα από την εστία του Αθανασόπουλου.

Στο 20’ ύστερα από σέντρα του Κίτσα Π. ο Ελιζόπουλος Κ. με αριστερό σουτ, έστειλε τη μπάλα στο γάμα για το 1-0.  Στο 35’ ο Κίτσας Π. έβγαλε τη σέντρα για τον Κίτσα Γερ. και αυτός με κοντινό πλασέ το 2-0. Στο 43’ καλή εκτέλεση φάουλ του Θεοχαρούλη Η. έδιωξε σε κόρνερ ο έμπειρος Ιορδανίδης Ν. Στο 45’ εκπληκτική κούρσα του Σερέτη Π.  πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, έκανε το πλασέ όμως ο Αθανασόπουλους έκλεισε καλά τη γωνία του.

Στο 60’ ο Σκέντζας Χ. πέρασε και τον Αθανασόπουλο, έκανε το σουτ έδιωξε ο Τζανακούλης πάνω στη γραμμή. Στο 70’ ο Χασιώτης κέρδισε τη μπάλα από τον Βασιλείου Π., έβγαλε τη σέντρα για τον Μηταλούλη και αυτός με διαγώνιο σουτ μείωσε σε 2-1. Στο 75’ καλό σουτ του Κίτσα Γ., έδιωξε με τα πόδια ο Αθανασόπουλος, το επόμενο λεπτό ο  Μανώλης έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Αθανασόπουλος. Και στο 92΄ ο Αργυρακούλης έδωσε για τον Μηταλούλη, αυτός έβγαλε τη σέντρα μέσα στην περιοχή, πετάχτηκε ο Τσακαβίτης και με κεφαλιά «ψαράκι» έκανε το τελικό 2-2.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Ιορδανίδης, Σερέτης Π., Βασιλείου Π., Κανής, Κίτσας Γ., Ελιζόπουλος Κ. (47’ λ.τ. Κίτσας Γ.), Παπαγεωργίου, Ελιζόπουλος Ν., Σκέντζας Χ., Κίτσας Π. (60’ Μανώλης), Παϊτέρης Π. (80’ Βασιλείου Χ.).

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Η., Χασιώτης, Γκούλιος, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Κονατσιώτης, Αργυρακούλης Β., Γκομοσίδης, Μηταλούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Βασιλός, Παραφέστας, Κοσμάνος.