Βαθμολογία

Αήττητος και πρωταθλητής ο Κεραυνός Δένδρων

Ο Κεραυνός Δένδρων έκανε μια εξαιρετική χρονιά και είναι πρωταθλητής και αήττητος στη Β’ ΕΠΣΛ. Το απόγευμα της Κυριακής (5/5) επικράτησε της Μάνδρας σε ένα ματς ντέρμπι με σκορ 2-0.

Στο 25’ ο Καλούπας από θέση τετ α τετ έστειλε τη κεφαλιά άουτ. Στο 35’ το φάουλ του Τεκέδη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ράγια. Στο 43’ ο Καλέσης Απ. με σουτ έκανε το 1-0.

Στο 53’ ο Καλούπας του πέρασε όλους όμως πλάσαρε άουτ. Στο 60’ ο Μπατζιανούλης έδωσε για τον Παπανικολάου και αυτός προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 70’ ο Βόραδας με σουτ φωτοβολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και ύστερα στα δίχτα για το 2-0. Ενώ για την Μάνδρα ο Πικούλης στο 75’ είχε οριζόντιο δοκάρι.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Κωστάκης, Τασιούλας, Σκριάπας, Γκαμπέτας, Καλέσης Αχ., Γκάτης, Πέρπερας, Καλέσης Απ. (46’ Βόραδας), Καλούπας (50’ Ζηρδένης), Κουσιάνας.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος, Τζήκας, Καδόγλου, Ζούγκα Μαρ., Φασούλας, Τσιλιλής, Αλκκία (70’ Φωτάκης), Τεκέδης (65’ Παπαδόπουλος Γρ.), Ζούγκα Μαν. (80’ Πικούλης), Παπανικολάου, Μπατζιανούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Δημεράς, Μπλιώνας, Παπαϊωάννου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ