Βαθμολογία

Ισοπαλία στο Χειμάδι

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση την Κυριακή (5/5) στο γήπεδο Χειμαδίου ανάμεσα στο Καλοχώρι και στο Στόμιο (0-0). Το Καλοχώρι είχε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως το Στόμιο είχε έναν πολύ καλό κίπερ τον Οικονόμου Χρήστο. Στο 15’ ο Πλιάτσικας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Οικονόμου.

Ο Καραπατσακίδης στο 20’ έκανε το σουτ στο ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ. Στο 40’ καλή στιγμή για το Στόμιο, αφού την κεφαλιά του Δάλλα έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

Στο 50’ και 55’ Χριστοδούλου και Ζαβρής έκαναν τα σουτ απέκρουσε πάλι ο Οικονόμου και στο 70’ για το Στόμιο ο Τσερίκου Ν. πέρασε και τον Δήμου, έκανε το σουτ έσωσαν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή. Στο 90’ για το Καλοχώρι ακυρωθέν γκολ του Χριστοδούλου ως οφ σάιντ.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Γκέρσι, Ρίζος, Λούγκος, Μπαλοδήμος, Χριστοδούλου, Πλιάτσικας, Μπράτσια, Καραπατσακίδης, Ζαβρής, Μαναός.

Θερμαϊκός Στομίου (Γιώργος Σκρέτας): Οικονόμου Χ., Δάλλας, Σελήνης, Τσερίκου Α., Χατζηλιόντας, Βλούχος, Οικονόμου Ρ., Χλωρός, Τσερίκου Γ., Τσερίκου Ν., Τσιάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Πάτσης, Λιόλιος, Δίχρης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ