Βαθμολογία

Ένα τετράλεπτο ήταν αρκετό, ΠΟΕ - Αμπελωνιακός 2-0

Ένα τετράλεπτο στην επανάληψη ήταν αρκετό για τον ΠΟ Ελασσόνας προκειμένου να φτάσει στη νίκη απέναντι στον Αμπελωνιακό με 2-0, για την 29η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Μία νίκη όμως, μάλλον χωρίς αντίκρισμα για την ομάδα του Ζήση Ζιάγκα, καθώς δύσκολα θα διεξαχθούν play-off για να συμμετάσχει σε αυτά ο ΠΟΕ ο οποίος πάντως έφτασε τους 53 βαθμούς, ενώ ο Αμπελωνιακός παρέμεινε στους 41 στο τελευταίο του παιχνίδι καθώς στο φινάλε θα πάρει ξεκούραστο τρίποντο με το Συκούριο.

Όλα κρίθηκαν μέσα σε τέσσερα λεπτά στην επανάληψη με τα δύο τέρματα της Ελασσόνας που έφεραν και τη νίκη με 2-0. Αρχικά στο 57' ο Καραγκούνης άνοιξε το σκορ και στο 61' ο Ζηρδέλης πέτυχε το 2-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Αντωνίου Γ., Α’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ., Β’ Βοηθός: Καραμπούλας Θ.

ΠΟ Ελασσόνας: Γούπος Κ., Μπούσιας Ι. (46′ Μπαρλαγιάννης Ν.), Νταμπώσης Α., Σουγλής Σ., Λαγός Η., Πετάνι Η., Καλύβας Ι. (78′ Καραγκιόζης Π.), Μάντζαρης Ν., Ζηρδέλης Ε., Ματούλας Δ. (69′ Παναγιώτου Α.), Καραγκούνης Λ. (85′ Χατζηβασίλης Ε.)

Αμπελωνιακός: Φαρμάκας Ε., Καραγιάννης Π., Φουδούλης Γ., Δαλακώνης Χ., Μητρούσκας Ι., Αλατάς Δ., Gjona D., Χατζούλης Ε., Κατσής Κ., Αλεξανδρής Δ. (83′ Χαδούλης Ε.), Αλεξόπουλος Α.