Βαθμολογία

Δύσκολα το Μακρυχώρι, 2-3 το Αργυροπούλι

Δύσκολη νίκη πέτυχε σήμερα (5/5) ο Αετός Μακρυχωρίου στην έδρα του Αργυροπουλίου το οποίο νίκησε με 2-3 για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Μία νίκη η οποία ίσως να μην έχει αντίκρισμα για την ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου καθώς ο Φαλανιακός ηττήθηκε στον Τύρναβο και ενδεχομένως να μην γίνουν τα play-off που ήταν και ο στόχος του Αετού. Πάντως το Μακρυχώρι έφτασε τους 54 βαθμούς και παρέμεινε τρίτο, ενώ το Αργυροπούλι παρέμεινε στους 27 και θα παλέψει στα play-out για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Η Δόξα προηγήθηκε 1-0 με αυτογκόλ του Σιάτρα στο 22' για να ισοφαρίσει στο 48' ο Γκαμπέτας, ενώ ο Χίκα στο 56' έκανε το 1-2 και έδωσε το προβάδισμα στο Μακρυχώρι. Ο ίδιος παίκτης στο 72' έκανε το 1-3 και ουσιαστικά εδραίωσε τη νίκη για την ομάδα του, παρότι ο Μάτος στο 78' μείωσε στο τελικό 2-3, δίνοντας προσωρινά ελπίδες στην ομάδα του.

Διαιτητής: Νίτσας Χ., Α’ Βοηθός: Ντελέζος Θ., Β’ Βοηθός: Δεληγιάννη Α.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής Γ., Μπαχτσιβάνος Α., Kurbati D., Σχοινάς Ι. (80′ Κόκκορας Β.), Δίχρης Ρ. (Λεσάι Σ.), Γκαραγκούνης Ε., Τσούτσας Α. (73′ Μάτος Ε.), Αετόπουλος Δ. (46′ Μπαμπάκος Α.), Βογιατζής Ε., Φουρτούνας Α.

Αετός Μακρυχωρίου: Σταμέλος Λ-Π., Τσιαντούλης Π., Πούτας Α., Σιάτρας Δ., Σουφχάρας Ζ. (75′ Χhika D.), Καλούσης Δ., Γκαμπέτας Α., Μάρκο Β., Μπέτσιος Ε. (64′ Χhika Α.), Μπόντε Π. (89′ Γκουτζαμπασούλης Δ.), Κολοβός Ι.