Βαθμολογία

Καταιγιστικό Κιλελέρ, 7-1 την Αμυγδαλέα

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά επτά τέρματα σημείωσε το Κιλελέρ στο σημερινό (5/5) τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν απέναντι στον Αετό Αμυγδαλέας τον οποία συνέτριψε με 7-1.

Ένα ματς καθαρός μονόλογος για τους νικητές που είχαν σε μεγάλη μέρα τον Παπαχρήστο ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων και το Κιλελέρ έφτασε τους 40 βαθμούς, ενώ η Αμυγδαλέα παρέμεινε στους 26 και θα δώσει τη μάχη της παραμονής στα play-out.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 22' όταν ο Παπαχρήστος έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη να κάνει στο 25' και το 2-0, ενώ ο Αργύρης στο ημίωρο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 34' το 4-0 για το Κιλελέρ πάλι με σκόρερ τον Αργύρη, με την Αμυγδαλέα να μειώνει στο 46' με τον Ντάλα.

Ο Παπαχρήστος στο 54' έκανε το 5-1 και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασε στο καρέ καθώς διαμόρφωσε το 6-1. Το κερασάκι στη τούρτα για το τελικό 7-1 και τη νίκη του Κιλελέρ σημείωσε στο 70' ο Κουσιώρας.

Διαιτητής: Βλιώρας Λ., Α’ Βοηθός: Μπούτος Γ., Β’ Βοηθός: Σιαπλούλης Β.

ΑΕ Κιλελέρ: Παναγιωτόπουλος Γ., Ξηρόκωστας Ε., Murataj Q. (46′ Κουσιώρας Κ.), Παλάσκας Ε., Κολιός Ε., Καρακάνος Δ., Αργύρης Α., Παπαγιαννούλης Σ., Παπαχρήστος Ε., Λαβαντσιώτης Λ., Φορτομάρης Α.

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου Α., Καλαϊτζής Π., Καλογιάννης Β., Μακρίδης Β., Παπακωστούλης Β., Παραφέστας Ζ., Πλης Α., Ντάλλας Γ., Κουρούκας Β., Περδίκης Σ., Παπαδάμου Χ.