Βαθμολογία

Φινάλε με ήττα για την ΑΕΛ

Την εντός έδρας ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η ΑΕΛ την Κυριακή (5/5) στο AEL FC ARENA κόντρα στον Ολυμπιακό. Ήταν η τελευταία αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν στο 24' ο Χασάν, στο 49' ο Ελαμπντελαουί και στο 82' ο Καμαρά.

Η πρώτη τελική προήλθε από την ΑΕΛ στο 6’, που είχε και τη μοναδική καλή της στιγμή στα πρώτα 45 λεπτά, με το στημένο του Γιακιμόβσκι και την κεφαλιά-πάσα του Γκόλια για τον Μόρα, που αιφνιδιάστηκε (λόγω της κοντινής απόστασης από τον συμπαίκτη του) και αστόχησε. Στο 24ο λεπτό, ο Νάτχο βρήκε με μια ωραία διαγώνια μπαλιά τον Χασάν, με τον Αιγύπτιο να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει εύστοχα για το 0-1.

Στο 49' ο Ολυμπιακός σημείοωσε το δεύτερο γκολ. Ο Νάτχο και πάλι δημιούργησε, με τον Ομάρ να πετυχαίνει το 0-2 με ένα αριστερό πλασέ στην κίνηση. Από το δεκάλεπτο της επανάληψης και μετά βελτίωσε κάπως την εικόνα της η ομάδα του Φέστα. Στο 82’ σημειώθηκε και το τρίτο γκολ όταν ο Τοροσίδης σέντραρε υποδειγματικά και ο Καμαρά με δυνατή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

ΑΕΛ (Τζανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γκόλιας, Μόρας (79' Γρομητσάρης), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Γιακιμόβσκι, Σεσέροβιτς, Μπάλλας (67' Νούσιος), Νούνιτς (58' Κούνιτς), Σικάβκα, Καρανίκας.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Λοντίγκιν, Μεριά, Παπαδόπουλος, Σισέ, Ελαμπντελαουί (82' Τοροσίδης), Τσιμίκας, Καμαρά, Ανδρούτσος, Νάτχο (72' Γκερέρο), Χασάν (58' Φορτούνης), Σολδάνο.

Διαιτητική τριπλέτα: Μανούχος, Αλεξέας, Ακρίβος. 4ος: Γρατσάνης.