Βαθμολογία

Πέρασε σαν «σίφουνας» από την Αγιά ο Πύρρος (PICS)

Μία σημαντική νίκη σημείωσε το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) ο Πύρρος στην Αγιά, κερδίζοντας με σκορ 0-3 την Προοδευτική Ανάβρας και έτσι κατάφερε να περάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, μετά την ισοπαλία στο Αβέρωφ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Κώστα Βασίλη μπήκαν αποφασισμένοι από τα πρώτα λεπτά του ματς και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους που ήταν μόνο η νίκη. Μια νίκη που ήρθε σχετικά εύκολα, αφού η υπεροχή των παικτών του Πύρρου ήταν εμφανή σε όλη τη διάρκεια του ματς. Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και έχοντας την κατοχή της μπάλας, ο Πύρρος έφτασε στο στόχο του.

Στο 11’ σουτ καλό του Μούρι από δεξιά πέρασε λίγο άουτ. Στο 14’ ο πολύ καλός Καραντώνης για την Ανάβρα έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Κορδαλής έκανε το σουτ που ανάγκασε τον Κουσιά να διώξει σε κόρνερ.

Στο 17’ ξανά ο Μούρι από δεξιά έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων της Ανάβρας. Για να φτάσουμε στο 29’ όταν ο πολύ καλός Λεσάϊ με συρτό δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλο κίπερ για το 0-1.

Στο 56’ ο Πύρρος «κλείδωσε» τη νίκη. Ο έμπειρος Νικούλης κέρδισε τη μπάλα από κόντρες και ο Μούρι από κοντά δεν δυσκολεύτηκε για το 0-2. Το… «κερασάκι στην τούρτα» σημείωσε στο 87’ ο Αλλιάϊ με πλασέ, ύστερα από πάσα του Λεσάϊ για το τελικό 0-3.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκωστας): Ξύτσας, Τζιάφος, Καρβουνιάρης, Τζαβέλλας, Ντόντος, Ριζούλης, Καραντώνης (78’ Παφίλης) (46’ Φιλοκώστας), Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (60’ Τσαγκαλάς).

Πύρρος (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Μαρούδης, Πότση (76’ Τσάκουλης), Λέτσιος, Μάρης, Κάτσας, Τζόγκας (67’ Λίτσα), Αλλιάϊ, Νικούλης (80’ Κάτσης), Μούρι (70’ Αγκόλι), Λεσάϊ.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Νάκας, Καραμπούλας.