Βαθμολογία

Ισοπαλία και πιο κοντά στο στόχο ο Παναγροτικός

Ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο της παραμονής του στην Α1 ΕΠΣΛ έκανε ο Παναγροτικός Νίκαιας που αναδείχθηκε ισόπαλος με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, το απόγευμα του Σαββάτου (4/5) για την 27η αγωνιστική.

Η ομάδα της Νίκαιας βρέθηκε να χάνει με 0-1, ανέτρεψε τα δεδομένα και μάλιστα πριν το ημίχρονο, όμως στην επανάληψη δέχτηκε το 2-2 που την φέρνει πλέον στους 28 βαθμούς και στο +5 από την 15η Νεάπολη, ενώ ο Ατρόμητος παρέμεινε στους 33 και την δέκατη θέση ισόβαθμος με την Δήμητρα Γιάννουλης.

Ορεξάτα ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς στα πρώτα επτά λεπτά είχαμε ήδη δύο γκολ. Αρχικά στο 5' ο Δάσσιος σημείωσε το 0-1 για τον Ατρόμητο και στο 7' ο Καφαντάρης ισοφάρισε για τον Παναγροτικό. Ο Δημόπουλος στο 38' έδωσε το προβάδισμα στους Νικαιώτες, όμως ένα τέρμα του Τσιρβούλη στο 65' έφερε το 2-2 για τους Αγίους Αναργύρους, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Διαιτησία: Βασιλός (Πατέτσος, Ντελέζος Θ.)

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Σώκος, Σακελλαρίου, Καφαντάρης (73′ Ολομάνι), Δημόπουλος, Βλαχάκης, Φουρίκης, Γκόντικας (73′ Ψαθάς).

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Μητρακούλης (90′ Δοξαριώτης), Ντουρουντάκης (78′ Κουμπούρας), Μπακαρτζής, Κολοβός, Νούσιος, Τσιρβούλης, Πολύμερος (63′ Γκούγκλας), Αμαρλαριώτης (88′ Τζεμολάρι), Δάσσιος, Παναγιώτου.