Βαθμολογία

Ισοπαλία στη Γλαύκη, 1-1 με Πελασγιώτιδα

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση το Σάββατο (4/5) στη Γλαύκη, ανάμεσα στη Δάφνη και την Πελασγιώτιδα (1-1) για την Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 15’ ο Τζιότζιος Β. από θέση τετ α τετ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό όμως ο Γελαλής με Ποτός συνδυάστηκαν με τον δεύτερο να κάνει το βον πλανέ και να σημειώνει το 0-1.

Στο 20’ κάθετο δοκάρι είχε ο Λαζαρίδης, στο 25’ ο Τζιότζιος Β. για την Γλαύκη από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο ίδιο λεπτό χαμένο τετ α τετ του Γελαλή.

Στο 30’ μεγάλη ευκαιρία με τον Τσιγγάνη. Στο 70’ ο Γελαλής από κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά μετά η Γλαύκη βρήκε τον τρόπο για να φέρει το ματς στα ίσα, ύστερα από την φανταστική εκτέλεση φάουλ του Τσώλη Ν. που έστειλε τη μπάλα στο γάμα για το 1-1.

Στο 80’ ο Γελαλής χαμένη ευκαιρία προ της εστίας του Κοσμά και στο 87’ το φάουλ εκτέλεσε ο Τσώλης Ν. την κεφαλιά ο Μητροδήμος μέσα από την περιοχή την έστειλε άουτ.  

Δάφνη Γλαύκης (Θοδωρής Κυριακούλης): Κοσμάς, Κουτίνας, Τσώλης Β. (75’ λ.τ. Μπλατσάς), Καραγιάννης, Αρβυθάς, Τζιότζιος Β., Στεργίου, Αδαμούλης, Μητροδήμος, Τσώλης Ν., Τζιότζιος Μ. (65’ Χειμώνας).

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Λαζαρίδης (76’ Νυχτερίδας), Γούργος, Χατζηκαμαγιάννης, Πατσώνης, Μούτος, Ζιούστης, Τσιγγάνης (85’ Ντογκάνι), Γελαλής, Δαμασιώτης (62’ Ζυγογιάννης), Ποτός.

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Λάκης, Μπούτος.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ