Βαθμολογία

Πέρασε από το Βιολογικό ο Ηρακλής Χάλκης

Στο γήπεδο Βιολογικού διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Ομορφοχωρίου και τον Ηρακλή Χάλκης με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 2-4 για την Β’ ΕΠΣΛ.

Προηγήθηκε η Δόξα, όταν την ασίστ έκανε ο Σφέτσος Κ. και ο Βόγλης με πλασέ το 1-0. Στη συνέχεια όμως ο Χρήστος Λένας σημείωσε τρία γκολ! Στο 15’ με πλασέ έκανε το 1-1, στο 30’ με τον ίδιο τρόπο το 1-2 και στο 50’ το 1-3.

Στο 65’ το Ομορφοχώρι είχε χαμένο πέναλτι, που το κέρδισε ο Σφέτσος Α. και εκτέλεσε ο Σφέτσος Κ. για να στείλει τη μπάλα άουτ. Στο 70’ ο Καλογιάννης με σουτ έκανε το 1-4 και στο 80’ ο Σφέτσος Κ. με ψηλοκρεμαστό πλασέ από τα 30 μέτρα διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Μίλτος Μελεμετιάδης): Μπίτης, Μούσιος, Χατζηστεφάνου, Μιχαλόπουλος, Μπουτακίδης, Τσιάτος (70’ Μαξιμιάδης Α.), Σφέτσος Κ., Σφέτσος Α., Ρουμολίνο (72’ Κατσικαλούδης), Ντένις, Βόγλης (46’ Ροδίτης).

Ηρακλής Χάλκης (Σπύρος Μούτσιος): Πρίφτης, Μούτσο, Νικολούλης, Βογιατζής Σ. (73’ Ναλμπαντίδης), Ντινούλης, Μπακαλούλης, Λένας (75’ Βογιατζής Π.), Βογιατζής Χ., Τσάντο (63’ Παπαδούλης), Γκογκότης Κ. (43’ Αγγελακόπουλος), Καλογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Καραθάνος, Τζήκας, Θύμιου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ