Βαθμολογία

Ματσάρα στο Μαυροβούνι, 3-2 το Μελισσοχώρι

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (4/5) το Μαυροβούνι με αντίπαλο τον Αστέρα Μελισσοχωρίου με σκορ 3-2 για την 27η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ένα ματς με πέντε τέρματα, δοκάρι και ευκαιρίες για Μελισσοχώρι και δύο πέναλτι για το Μαυροβούνι που έφεραν και τη νίκη με 3-2 με τους νικητές να φτάνουν τους 54 πόντους και να παραμένουν στη πρώτη τριάδα. Από την άλλη το Μελισσοχώρι έμεινε στους 40 βαθμούς, ωστόσο θα μπορούσε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι.

Μόλις στο 7' ο Σπανός έκανε το 1-0 και στο 40' ο Νούσιας με πέναλτι πέτυχε το 2-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Τρία λεπτά μετά τα 60 το Μελισσοχώρι μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Χαρούλη και στο 64' ο Μπατζέλας έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Από εκεί και πέρα οι ευκαιρίες ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Νούσια να έχει δοκάρι στο 75' και στην επαναφορά το σουτ του Δανιλούλη απέκρουσε ο Μαγαζιώτης.

Ένα λεπτό αργότερα νέα ευκαιρία με τον Δανιλούλη και στο 78' ο Χαρούλης έφτασε κοντά στο να κάνει το 2-3 όμως οι του Μαυροβουνίου έδιωξαν πάνω στη γραμμή. Έτσι αντί να γίνει το 2-3, έγινε το 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρσένη Μπάγκα στο 80' και το γκολ αυτό έμελλε να χαρίσει και τη νίκη στο Μαυροβούνι.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Παπαγεωργίου, Κοτούμπας Δ.)

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Σ., Σάπιος, Παπαμάνος (90’+1′ Μαντζαφούλης), Κολιοφούτης, Μπατζέλας, Τατσέλος, Μπατζέλας Ν., Μπάγκας Αρ. (87′ Χατζηλιάδης), Τριάντης (90’+2′ Βαλώζος), Σπανός.

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης, Σδράλης Αλ., Μαλαχτάρης, Αβδουλάς, Αγγελούλης, Γουργιώτης, Χαρούλης, Λιάγκας, Δανιλούλης (80′ Μανακούσιος), Νούσιας, Διαμαντής (66′ Ζαφειρίου).

* Η διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου ευχαριστεί την διοίκηση του Μαυροβουνίου για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.