Βαθμολογία

Νυχτερινοί νέοι μπελάδες για τον Ηρακλή...

Κατάμαυρη αποδεικνύεται η Παρασκευή (3/5) για τον Ηρακλή, καθώς δεν έφτανε το -3 από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ για την επιτήρηση των ομάδων της Football League, ήρθε αργά το βράδυ και το Διαιτητικό Δικαστήριο να ανακοινώσει ότι ανάλογη ποινή επιβάλλεται για τις οφειλές προς 11 πρώην παίκτες των «κυανόλευκων».

Στους Θεσσαλονικείς δίνονται τρεις εργάσιμες ημέρες για να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους, αλλιώς θα ενεργοποιηθούν οι ποινές, ενώ κάτι αντίστοιχο ισχύει και για την Κέρκυρα, που έχει εκκρεμότητες με τον Μυτίδη. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Επιβάλλει στην ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΝΕΑ ΠΑΕ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των αιτούντων ποδοσφαιριστών, Ελευθερίου Ιντζόγλου του Χαραλάμπους, Λεωνίδα Αργυρόπουλου του Ανδρέα, Αριστοτέλη Καρασαλίδη του Πολύκαρπου, Βασιλείου Αγγελόπουλου του Παναγιώτη, Δημητρίου Βοσνακίδη του Αποστόλου, Σεραφείμ Γιαννίκογλου του Νικολάου, Αντωνίου Ηλιάδη του Δημητρίου, Αργυρίου Μπαρέττα του Δημητρίου, Παναγιώτη Κυνηγόπουλου του Θεμιστοκλή, Αλμπέρτου Ρούσσου του Γεωργίου, Βασίλη Καραγκούνη του Ευαγγέλου, σε ποσοστό 50% των οφειλών της προς αυτούς πλέον των νομίμων τόκων την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας, ξεχωριστά για κάθε μία από τις περιπτώσεις των ως άνω αναφερομένων αιτούντων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

- Επιβάλλει στην Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ ΠΑΕ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Νέστωρα Μυτίδη του Νικολάουτου ποσού των πέντε χιλιάδων τριακοσίων (5.300) Ευρώ πλέον τόκων, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».